2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 57 پست
چ ربطی به آقایون داره 😑خب اگه اونم دوست داره بشینین سر خونه زندگیتون

الان 26 روزه خونه مادرمم مجبورم کرد جهازمو برگردونم 

اینکه میگم آقایونم نظر بدن چون اونا همجنس خودشونو بهتر میشناسن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته دلش مطمعنم اینطوری نیست مادرش مجبورش میکنه

بلاخره حرف اونو قبول داره

از صمیمیت بیجایی که باافراد بیجا داشتم از خودم معذرت میخوام...برای بخشیده شدن گناهم یه صلوات بفرستین فداتووونم
ایا با هم تفاهم دارید؟ ایا سر سازش دارید؟ ایا باعث پیشرفت هم شدید تا الان؟ ایا با حرفاتون بهم ارا ...

هم اره هم نه مشکلمون دختلت مامانش و دهن بینی خودشه تازه رفته بودیم سیسمونی خریده بودیم خیلی دلتنگشم واقعا دوسش دارم

یه جلسه رفت ولی ادامه نداد مجبورم کرد برگردم

با هم برید باهاش حرف بزن بگو که خودش و زندگیتونو دوس داری و دوس داری روز به روز بهتر بشه واسه همین باید بریم مشاوره یه مدت

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ایا شما نبودید می‌گفتین اگه کسی طلاق گرفته به ما چه😂

خوب ایشون نیاز به مشورت داشتن

منم چیز بدی نگفتم اصلا 

کلا معیار من تو زندگی این هستش

قرار نیست انسانها تا ابد در کنار هم باشن که.میان با هم عقد می کنند و ازدواج می کنند.ببینند با هم تفاهم دارن یا سر سازش دارن.اگر ببینند باعث پیشرفت هم نمیشن خیلی منطقی می تونند تصمیم بگیرن که جدا بشن یا نشن

کاربر اقا هستم                                                               این مردها لایق احترامند.مردهایی که توجاهای شلوغ دستشون رو به بدنشون می چسبونن تا به خانوما برخورد نکنن.اونایی که تو تاکسی جمع تر میشینن تا خانوم کناری معذب نشه.اونایی که بجای زل زدن به خانوم ها زمین رو نگاه میکنن                                                                                                     
پس اسم کاربریتم از اون اومده برا من خیانت زورگو گاهی فوق بداخلاق

کلن ظاهر هر کسی از درونش خبر میده من دختر شوخ و شیطونی بودم ولی وختی با این مرد د ازدواج کردم دیگه شدم افسرده

متنفر از شوهر ...
کلن ظاهر هر کسی از درونش خبر میده من دختر شوخ و شیطونی بودم ولی وختی با این مرد د ازدواج کردم دیگه ش ...

اره منم تازه متوجه شدم

قبل ازدواج همه منو نانسی میدیدن الان اصن قیافم ب کل عوض شده از خودم بدم اومده    گونه هام از بس نخندیدم اومده پایین

از همه چی دوری میکنم بیزار شدن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
با هم برید باهاش حرف بزن بگو که خودش و زندگیتونو دوس داری و دوس داری روز به روز بهتر بشه واسه ه ...

نمیشه دوباره من بگم باید خودش بیاید دوباره باز از طرف من باشه یال دیگه بازم همین ماجراس ما الان 4ساله هر بار یه بار میبریم برا طلاق هربارم با اصرار من برمیگردیم یه سال تقریبا خوب میشه دوباره..

اره منم تازه متوجه شدم قبل ازدواج همه منو نانسی میدیدن الان اصن قیافم ب کل عوض شده از خودم بدم اومد ...

واقعن از ته دل میگم نمیگذرم ازش ..اگه سوال جوابی باشه نفرت دارم ازش 

متنفر از شوهر ...