2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش مشاور تاحالا بهش گفتی؟

همیشه بهش میگم ...نمیدونم چشه من از خودم تعریف نمیکنم ولی اونقدرم قیافه داعون نیستم ..یعنی اصلن بخاطر قیافم باهام ازدواج کرده بود ..حالا نمیدونم چرا وختی میشینه میگه چرا این شکلی هستی ؟هم سن هستیم ولی خودش قبول کرد خودش اصرار داشت بخدا چند بارم دک کرده بودمش ولی اصرار داشت ازدواج کنیم قسم داد منم ازدواج کردم 

متنفر از شوهر ...
همیشه بهش میگم ...نمیدونم چشه من از خودم تعریف نمیکنم ولی اونقدرم قیافه داعون نیستم ..یعنی اصلن بخاط ...

بیشتر ب خودت برس تو خونه محل بهش نزار یکم لباسایی بپوش ک جذبش کنه ولی دوری کن

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
بیشتر ب خودت برس تو خونه محل بهش نزار یکم لباسایی بپوش ک جذبش کنه ولی دوری کن

چه جوری برسم اونروز گفتم اون بلوز رو دوست دارم گفت داری دا بیا بیا زود از مغازه رفت بیرون 

متنفر از شوهر ...
چه جوری برسم اونروز گفتم اون بلوز رو دوست دارم گفت داری دا بیا بیا زود از مغازه رفت بیرون 

بهش رک بگو بهم پول بزن پول میخوام برم یکم برا خودم خرید کنم

اگه نمیزاره سرکار اینا بری و حساسه بگو اگه پول نمیدی برم دنبال کار باشم نیازامو نادیده میگیری

بهش رک بگو بهم پول بزن پول میخوام برم یکم برا خودم خرید کنم اگه نمیزاره سرکار اینا بری و حساسه بگو ...

هروخت چیزی بگم میگه من همینم تحمل نداری برو ...کجا برم آخه من کیو دارم برم پیشش..

متنفر از شوهر ...
برا منم عذاب میده مقصر خودمونیم ک تحمل میکنیم

دا چاره چیه تحمل نکنم کجا برم بخدا با زن پسر عموی جون جونیش دوستم هر مناسبتی بهم پیام میده چیکار کرد شوهرت کجا بردت چی خرید میگم هیچی اونم میگه نا منو فلان جا برد کادو خرزد اونو خرید اینو خرید منم پیامهارو پاک نمیکنم میاد میبینه ولی هیچ تکون نمیخوره

متنفر از شوهر ...
دا چاره چیه تحمل نکنم کجا برم بخدا با زن پسر عموی جون جونیش دوستم هر مناسبتی بهم پیام میده چیکار کرد ...

باید مدام بهش بگی عزیزمن   با زبون خوش بگو با لوس و ناراحت بودن بگو

☹️😔تو مخن دیگه این مردا

از خودم تعریف نمیکنم ولی این عکس که تو پروفایلمه رو به همه نشون میداد میگفت زنمه همه مسخرش میکردن ولی وختی میدیدن منو جا میخوردن که چقدر شباهت 

متنفر از شوهر ...