کار منو شوهرم به دادگاه کشیده همه میگن جدا شم خیلی برام بهتره ولی من هنوز دوسش دارم توروخدا کمکم کنین. آقایون محترم کارمون خیانت نیست سر لجبازی و دخالت مادرشوهرم داریم جدا میشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه بهش میگم ...نمیدونم چشه من از خودم تعریف نمیکنم ولی اونقدرم قیافه داعون نیستم ..یعنی اصلن بخاطر قیافم باهام ازدواج کرده بود ..حالا نمیدونم چرا وختی میشینه میگه چرا این شکلی هستی ؟هم سن هستیم ولی خودش قبول کرد خودش اصرار داشت بخدا چند بارم دک کرده بودمش ولی اصرار داشت ازدواج کنیم قسم داد منم ازدواج کردم
دا چاره چیه تحمل نکنم کجا برم بخدا با زن پسر عموی جون جونیش دوستم هر مناسبتی بهم پیام میده چیکار کرد شوهرت کجا بردت چی خرید میگم هیچی اونم میگه نا منو فلان جا برد کادو خرزد اونو خرید اینو خرید منم پیامهارو پاک نمیکنم میاد میبینه ولی هیچ تکون نمیخوره