کار منو شوهرم به دادگاه کشیده همه میگن جدا شم خیلی برام بهتره ولی من هنوز دوسش دارم توروخدا کمکم کنین. آقایون محترم کارمون خیانت نیست سر لجبازی و دخالت مادرشوهرم داریم جدا میشیم
سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد.
تاپیک هاتونو نگاه انداختم واقعا سخته همش تو خونه حرف طلاق باشه شوهرتون نظامیه الان تو شهری هستین ک ...
بله اما خودش همدانه. ولی وقتی دعوامون میشه هی مرخصی میگیره میاد اینجا. امادایام خوشیمون تا ماه ها شهرستان نمیومدیم اما تلفنی مامانش مثل دوربین مدار بسته کنترلمون میکردو بینمون دعوای شدید راه مینداخت.
شوهرم زیاد زنگ نمیزد به مادرش ولی مامانش اگه بگم روزی هزار بار زنگ میزد آمار میگرفت اغراق نکردم
سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد.
مادرش عروس دیگه ای نداره؟ با بقیه هم همین کارو میکنه؟
تازه تیرماه امسال عروس دار شد کلا دوتا پسر داره نه فعلا باهاش خوبه با منم اوایل اینطوری بود یهو قاطی میکنه جفت پسراشم مامانی ان. قبلا هم زندگی تک داداششو 2بار خراب کرده 8تا هم صیغه براش جور کرده. بچه اول از زن اول داداششم 4سال پیش که دختر بود برد تعییر جنسیت داد پسرش کرد. کلا زنه مریضه عقل نداره
این چرا اینجوری،؟ بچه ۴ ساله رو تغییر جنسیت داد؟؟😱 مگه بچه مریض بود؟؟؟
4سالش نبود 24سالش بود مشکلش همجنسگراییش بود هر خانومیرو میدید که زیباست و ... میگفت میخام باهاش ازدواج کنم اون بچه رو هم از زمان یک سالگیش مادرشوهرم بزرگ کرده بود موقع تغییر جنسیتشم همه مخالف بودن هم پدره خوده بچه امامادرشوهرم خونشو فروخت تو روی همه هم واستاد و پسرش کرد