2777
2789
عنوان

زانو درد چن ماهه خواهرم 😑

47 بازدید | 9 پست

۱۵ سالشه س ۴ ماهه زانو درد داره اولش یدفعه درد گرفته بود بعدش با همون پا خورد زمین الانم ک ک همش اون پا میخوره اینور اون ور 

ولی پاش یدفعه قفل میشه میگه تیر میکشه و نمیتونه تکونش بده 

زیاد دکتر رفتیم هر کسی ی چیزی گف 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید دهکده دکتر علی اکبری شهریار یبارک

تو گوگل بزنی میاره بالا

ببرید پیش دکتر هندی شاجو

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پله زیاد ندارین؟! یا زیاد سر پا وایسه یا وزنش یهوو اضافه شده باشه یا لباس گرم نپوشه سرما بزنه بهش ؟! 

منم اینجوری شده بودم زانوم برمیگشت انگار الان رعایت میکنم بهتر شدم

پله زیاد ندارین؟! یا زیاد سر پا وایسه یا وزنش یهوو اضافه شده باشه یا لباس گرم نپوشه سرما بزنه بهش ؟! ...

ن  ماه اول پله داشتیم خونه عوض کردیم  لاغرم هس ولی چرا عادت ب شلوار ندارع

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

من تجربه ایی تو این زمینه ندارم ولی از نظر ms چک شده

فقط پاشه اخه رفتیم دکار گف کمبود ویتامین ایناس

خب خداروشکر چیز جدی نیست

نمیدونم چرا ولی خوب نمیشه  از اونورم مامانمم رون پاش درد گرفته🫥 ی ارتوپد خانگی باید استخدام کنیم

نمیدونم چرا ولی خوب نمیشه از اونورم مامانمم رون پاش درد گرفته🫥 ی ارتوپد خانگی باید استخدام کنیم

بالا گفتم برید پیش این دکتر هندی معجزه میکنه

تو مجموعشون هتل دارن چون خیلی از شهرستانا میرن پیششون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️