2777
2789
عنوان

آقا بالاخره فهمیدم گوجه سبز درسته یا آلوچه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا نمیفهمم کجای این گوجه اس ک بهش میگن گوجه سبز پس به گوجه ای ک هنو نرسیده و سبزه چی میگن

خیلی سادست آلوچه تکرار کنین آااالللوووچچچههه

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
من واقعا نمیفهمم کجای این گوجه اس ک بهش میگن گوجه سبز پس به گوجه ای ک هنو نرسیده و سبزه چی میگن خیل ...

به اون میگن گوجه کال یا نارس 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به اون میگن گوجه کال یا نارس 😁

عزیزم گوجه کاملا فرق داره چ جوری به آلوچه میگین گوجه سبز گوجه اصلا اونطوری هسته داره؟

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
عزیزم گوجه کاملا فرق داره چ جوری به آلوچه میگین گوجه سبز گوجه اصلا اونطوری هسته داره؟

ما نمیگیم گوجه سبز 😁😁 برا اونا گفتم 🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شمالی ها میگن آلوچه.تهرانی ها میگن گوجه سبز ✌😁

تهرانی ها باید یادبگیرن خیلی چیز ساده و قابل فهمیه 

اینو میگین؟

ای وای😖😩

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اگرم میخوان بگن آلو باید بگن آلو سبز

شما چرا به جای اسم خود اون میوه از یه چیز دیگه استفاده میکنین رنگشو عوض میکنین مثل اینه ک به موز بگیم بادمجون زرد

ای وااای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔😂😂

الان من باردار باید منتظر بمونم تا کی😂😂😂

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺