2777
2789
عنوان

آقا بالاخره فهمیدم گوجه سبز درسته یا آلوچه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2943 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن از اسم گوجه سبز خوشم میاد😋الوچه ی جوریه😐

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
شما احتمالاً شمالی هستی و رفتی برای گویش خودتون داستان پیدا کردی 😁😁 اگه اینجوریه ما اراکیا بهتر می ...

😂😂شمالی هستم ولی خیلی جاهای ایران به لحجه های مختلف میگن آلوچه، ولی اینایی که گفتم اکثرا تو سایتای خارجی معتبر پیدا کردم

کاربر آقا هستم
نه بخدا خودمم میدونم ولی کرم درونم میگه همشششش عکس گوجه سبز بزار ندا😂💔🤦🏻‍♀️دلمم می‌خواد شدیدااا

🤣🤣 نزدیکه تحمل کن تو میتونی 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
😂😂شمالی هستم ولی خیلی جاهای ایران به لحجه های مختلف میگن آلوچه، ولی اینایی که گفتم اکثرا تو سایتای ...

راستش شوخی کردم 😄 من از اون تیپ آدمام که همه‌ی زبونا و لهجه‌ها و نژادها و قومیتها و... برام محترمن 🌺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...