2777
2789
عنوان

آقا بالاخره فهمیدم گوجه سبز درسته یا آلوچه😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2945 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیفهمم کجای این گوجه اس ک بهش میگن گوجه سبز پس به گوجه ای ک هنو نرسیده و سبزه چی میگن

خیلی سادست آلوچه تکرار کنین آااالللوووچچچههه

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
من واقعا نمیفهمم کجای این گوجه اس ک بهش میگن گوجه سبز پس به گوجه ای ک هنو نرسیده و سبزه چی میگن خیل ...

به اون میگن گوجه کال یا نارس 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به اون میگن گوجه کال یا نارس 😁

عزیزم گوجه کاملا فرق داره چ جوری به آلوچه میگین گوجه سبز گوجه اصلا اونطوری هسته داره؟

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
عزیزم گوجه کاملا فرق داره چ جوری به آلوچه میگین گوجه سبز گوجه اصلا اونطوری هسته داره؟

ما نمیگیم گوجه سبز 😁😁 برا اونا گفتم 🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شمالی ها میگن آلوچه.تهرانی ها میگن گوجه سبز ✌😁

تهرانی ها باید یادبگیرن خیلی چیز ساده و قابل فهمیه 

اینو میگین؟

ای وای😖😩

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اگرم میخوان بگن آلو باید بگن آلو سبز

شما چرا به جای اسم خود اون میوه از یه چیز دیگه استفاده میکنین رنگشو عوض میکنین مثل اینه ک به موز بگیم بادمجون زرد

ای وااای 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️💔😂😂

الان من باردار باید منتظر بمونم تا کی😂😂😂

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺