2777
2789
عنوان

دختر عمم آشتی کرد با شوهرش خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 90 پست
پدرت متولد اسفند هست؟

خیلی بی ادبی که تو تاپیک مردم بساط باز کردی ...خوبه درمورد  بقیه حس ششمت قویه ولی درمورد خودت نمیفهمی ک باید ادب داشته باشی 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفاا عزیزم به من بگی که شغل همسر آیندم چیه؟  و چند سال دیگه ازدواج میکنم؟ اوضاعم بعد از ...

واقعا به این چیزا اعتقاد  داری؟ جدی اینا رو داری میپرسی؟

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اگه متولد اسفند هست سوال بپرس چون حسش کردم اگه نیست نپرس

بهم میگی رفته شمال یا جنوب؟

helen21 سابقم😐😒هلن ی تیکر زده و مطمئنه سر این تاریخ تو خونش نشسته و ساعت 6 عصر داره چایی میذاره کنار شوهرش بخورن... ی امین میگی؟تورو خدا😭جانم؟عزیز دلم؟نمیخوای برگردی؟من این روزا با همه وجودم هم دوست دارم هم ازت متنفرم... چیکار کردی با دلم ک دلم نه نبودنت رو میخواد نه بودنت رو؟ولی...حال دل من خوب نیست دلبر!برگرد...یک چای میگذارم بنشین ب پای درد و دل من.. من میمانم و تو و یک دنیا حرف!دلم برای چشمانت برای نفس های ارامت تنگ است!من ایمان دارم ک بازهم صبح ها قرار است ب تو صبح بخیر بگویم!برگرد!قول میدهم موقع خواب دیگر خانه را تاریک نکنم,همه تهدیگ غذا سهم خودت,چای نمیخوریم,قول میدهم هر چ تو گفتی همان شود!تو فقط برگرد!خدا جون؟رومو زمین نندازیا😔من به قلبم قول دادم از طرف تو😔منو مدیون قلبم نکن😔دلبر؟من هرشب تصور میکنم امده ای تمام این روزهارا از دلم در اورده ای😔پس چرا حافظ انقدر دروغ میگوید😔😔😔هربار ک حافظ مرا امیدوار میکند ب بازگشتت منه امیدوار شب را صبح میکنم ب امید بازگشتت ولی تو نیامدی😭بیا دلبر قول میدهم همه چیز بشود همان ک تو میخواهی😔
وا خب رفت و امد نکن اصلا آسمون به زمین نمیاد که..حاضری که به خاطر رفت و امد دخترعمه و دختر دایی یه ز ...

پسره ادم‌زندگی نیس خانوادش داغونه بی ادب و نفهمن‌خیلی 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
اره همه کاربرا اینو میگن چون هر چی گفتم براشون درست در اومده

بهش میرسم ؟

دیر یا زود ؟

به نظرت فامیله عشقم؟سربازه یا نه عشقم؟

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
مهربون یه کوچولو مغرور طابع قوانین

من کی حامله میشم

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
شما ادم مهربون؟ خجالتی؟ شوخ طبع؟ احساسی؟ هستید؟  حس ششمم

عزیزم میشه بگی عمل بابابزرگم خوب پیش میره؟؟

بچه دومم کی باردار میشم؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت