2777
2789
عنوان

میشه تو هفته ۳۷ سزارین کرد ؟؟؟

2342 بازدید | 23 پست

سلام دوستان .. بچم تو سونوی ۳۳ هفته بریچ الان ۳۵ هفته و ۵ روزمه میدونم هنوزم هم بریچه ( چون دکتر گفت تا ک این دردا رو داری ینی بچه هنوز نچرخیده ) این دردا بیچارم کرده .. میشه تو ۳۷ هفته و ۲ روز سزارین کرد ؟؟ بچه کامله دیگ . بخدا دردام غیر قابل تحمل شده روز و شب برام عین سال میره 😔

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

آره عزیزم بچه الان کامله

ان شاالله سالم بغلش میگیری به زودی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بریچ باشه درد میگیره؟دختر من بریج بود دردی نداشتم البته بعدا چرخید

فک کنم بشه اما خب هنوز ریه هاش کامل نشده دیگه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
امپول ریه زدی میشه

آره آمپول ریه تو ۳۰ هفته زدم ..شش تا 

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بله گلم سزارین تو  هفته ی ۳۸ انجام میشه کلا چند روزی اینور تر هیچ اتفاقی نمیفته امپول ریه هم‌نیاز نیست اصولا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
شما بارداری میشه دعا کنی منم به خواستم برسم♥️

چشم گلم حاجتت روا ان شاالله 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
من هفته سی هفت طبیعی به دنیااوردم

کامل بود ؟ وزنش چقد بود ؟ نی نیت دستگاه رفت یا نه 

آره عزیزم بچه الان کامله ان شاالله سالم بغلش میگیری به زودی

خیالم راحت شد.. مرسی عزیزم 

مگه بریچ باشه درد میگیره؟دختر من بریج بود دردی نداشتم البته بعدا چرخید فک کنم بشه اما خب هنوز ریه ه ...

چرا آمپول ریه تو ۳۰ هفته شش تا زدم