2777
2789
عنوان

درمان بد بینی

48 بازدید | 5 پست

خانوم ها من شهر غریب زندگی میکنم و فعلا هم بچه ندارم 

حدودا ۳ساله که ازدواج کردم و تقریبا از صبح تا شب تو خونه تنهام این باعث شده من زیاد فکر کنم 

فکر های منفی خیال پردازی ناهنجار و بد بینی شدید 

کسی تجربه ای داره از درمان بد بینی؟

واقعا دارم اذیت میشم 

خیلی رو خودم کار میکنم که از همه چیز روی مثبتشو ببینم ولی دوس دارم ریشه ای حلش کنم 

دکتر هم رفتم که بهم قرص داد که به شدت اعتیاد آور بود یعنی اگر یه روز نمیخوردم خیلی حالم بد میشد و ترک اون قرص ها حدود ۴ ماه منو درگیر کرد 

کسی میتونه به من کمک کنه من واقعا احتیاج دارم

خدایاشکرت ❤

عزیزم دکتر که کارش این نیست

روانشناس بهتر میتونه کمکت کنه

به نظرم مطالب انگیزشی و مثبت بخون هر روز به خودت جلوی آینه حرفای مثبت بزن 

خدا یادت نره بگو هیچی نمیشه خدا هست

تو ذهن ناخودآگاهت تاثیر میذاره

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظرم از دکتر روانشناس بود  مرسی از راهنماییت

❤️اها 

کتاب هم زیاد بخون تا میتونی از آدمای منفی گرا دور باش 

خواهش میکنم باعث افتخارم بود😊

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
من اصلا دست خودم نیست یعنی ناخودآگاه ذهنم منفی میبافه

تکرار حرفای مثبت هر روز باعث میشه ناخودآگاهت متاثر بشع مثلا دیگه از این به بعد نگو من منفی بافم بگو همیشه فکرای مثبتی میکنم

چطوری شما وقتی یهو ضمیر ناخودآگاهت میاد که دستت

میخواره حتی اگه دستت نمیخواره هم فکرت باعث میشه سمتش بری

از این به بعد چیزای مثبت فکر کن حرفای مثبت به خودت بزن جلو آینه درست میشه