2777
2789
عنوان

به دوستم پیشنهاد داده

275 بازدید | 26 پست

اکسم الان تقریبا یکماه باهاش کات کردم دیروز دیدم دوستم چتارو برام فرستاد دیدم داره مخ دوستمو میزنه بعد من هنوز ناراحت و دلتنگش بودم بعد به دوستم گفته بود بهش چیزی نگو پیامت دادم🫠💔

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

اگه دیگه بهش فکر کنی یا خدایی نکرده دلت تنگ بشه خاک تو سرت بدون هیچ تعارفی میگم خیلی جدی(ببخشید خواهر)

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا اکثرا لاشیو حرومزادن اخه اکس شما چرا باید شماره دوست شمارو داشته باشه اینو بهت بگم پسرا بعد کات عین خیالشون نیست سرشون جای دیگه گرمه عزیزم پس خودتو هیچ موقع براشون ناراحت نکن

اکس دوست منم همینکارو کرد ولی من قطع کردم ارتباطمو با پسره :( رفیق بودیم

اونا در ارتباط نیستن تازه موقعی که داشت به من خیانت میکرد مچشو همین دوستم گرفت ولی خب 💔

پسرا اکثرا لاشیو حرومزادن اخه اکس شما چرا باید شماره دوست شمارو داشته باشه اینو بهت بگم پسرا بعد کات ...

شمارشو نداره آیدیشو داره که اونم خودم دادم به دوستم

اوه 🥲 عزیزدلم 🫂بازم خوبه همچین ادم سمی از زندگیت رفت :)

از این لحاظ که اره ولی خب واقعا توقع نداشتم