2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 85 پست
نه من یه سال پشت کنکور موندم از مهر شروع کردم تا کنکور با همین روال خوندم  حتی یه روز هم نشد ا ...

پس منم از الان شروع کنم میرسم

مجازیم هس راحت میتونم بخونم 

ببخشید من خیلی سوال میپرسم روزی چن تا تست میزدین؟

عالی بوده که    

اما خب راستش الان تو سختی کارش موندم خیلی استرس شغلی زیادی داره باور کن گاهی میگم دیگه بیخیال شم نرم سرکار 

تنها همون تلاش هایی که کردم میاد جلو چشمم زورم میاد ول کنم 

کاش تربیت معلم میرفتم درسته از نظر درآمد خیلی پایین تره اما خب تعطیلات و آرامش خاطرم بیشتر بود

🥰😍😍😉🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما خب راستش الان تو سختی کارش موندم خیلی استرس شغلی زیادی داره باور کن گاهی میگم دیگه بیخیال شم نرم ...

دقیقا منم میترسم اینجوری شم ولی به شدت علاقه دارم

حقوقتون چقده الان؟

پس منم از الان شروع کنم میرسم مجازیم هس راحت میتونم بخونم  ببخشید من خیلی سوال میپرسم روزی چن ...

من ۱۵۰ تا ۲۰۰ تا تست میزدم 

خیلی مهمه 

تعدادشون رو تو دفتر برنامه ریزی می‌نوشتم با خودم رقابت میکردم از یه حدی پایین تر نیاد 

🥰😍😍😉🙃
من آزمون گاج میرفتم خیلی یادم نیست چند بودم اما یادمه درصدای  کنکورم بالاتر از تمام درصد آزمونا ...

خداروشکر 

کم کم داشتم ناامید میشدم با این سوالای موسسه ها

دقیقا منم میترسم اینجوری شم ولی به شدت علاقه دارم حقوقتون چقده الان؟

من الان باردارم خیلی وقته مرخصی ام ۷ و خورده ای میگیرم 

اما موقع هایی که سر کار میرفتم با کارانه تا ۱۰ تومن هم میگرفتم

🥰😍😍😉🙃
من ۱۵۰ تا ۲۰۰ تا تست میزدم  خیلی مهمه  تعدادشون رو تو دفتر برنامه ریزی می‌نوشتم با خودم ...

کاش منم بتونم به این سرعت العمل برسم 

شمام خیلی پشتکار داشتین روزی 200 تا خیلیه

کاش منم بتونم به این سرعت العمل برسم  شمام خیلی پشتکار داشتین روزی 200 تا خیلیه

آره 

اما الان میخوام برای استخدامی بخونم اون پشت کار رو ندارم با اینکه شرایط خوندن دارم کل روز خونه ام و خونه تنهام و ساکته اما شاید روزی ۲ نهایت ۳ ساعت بخونم

🥰😍😍😉🙃
آره  اما الان میخوام برای استخدامی بخونم اون پشت کار رو ندارم با اینکه شرایط خوندن دارم کل روز ...

دیگه از یه جایی به بعد ادم خسته میشه ان شالله دوباره انرژیتون برمیگرده احتمالا بخاطر بارداریتونه