2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتی که نداره  سختی کارش بالاس  درآمدش نسبتا خوبه اما عالی نیست  از نظر مهاجرت او ...

خب من علاقم خیلی زیاده 

ساعت کاریش بالاس؟

وای وقعا تا 10 هزار میشه؟  

خب من علاقم خیلی زیاده  ساعت کاریش بالاس؟ وای وقعا تا 10 هزار میشه؟    

ساعت کاریش بستگی به نیاز بخشی که کار میکنی داره 

من معمولا ۱۵ تا ۱۲ ساعتی میرفتم گاهی بیشتر هم می‌شد

۱۰ هزار منطقه ۲ میشه فک کنم تا ۴۰۰۰ منطقه ۳ فرق دارن

🥰😍😍😉🙃
الان من نفهمیدم منطقه سه که باید بیشتر بپذیرن

آخه از نظر تعداد فرق میکنه 

تعداد داوطلب های منطقه دو خیلی بیشتره ببین اگه دو تا داوطلب درصداشون  یکی باشه اونی که منطقه ۳ هست مثلا میشه ۳۰۰۰ اونی که منطقه ۲ هست میشه ۱۰۰۰۰

دانشگاه ها از روی تراز میگیرن که اونم بستگی به درصد ها داره

🥰😍😍😉🙃
شما ساعت مطالعتون چقد بود؟

من زیاد میخوندم هر روز ۸ صبح شروع به درس بودم تا ساعت ۱۲ شب یه ساعت ظهر برای نهار یه ساعت برای شام استراحت داشتم 

رتبم ۹۹۰۰ منطقه ۲ شد سراسری قبول شدم

🥰😍😍😉🙃
من زیاد میخوندم هر روز ۸ صبح شروع به درس بودم تا ساعت ۱۲ شب یه ساعت ظهر برای نهار یه ساعت برای شام ا ...

واوو خیلی میخوندین شما

من از الان ناامیدم تا اینجا خیلی تنبلی کردم

از دهم اینجوری پیوسته میخوندین؟

واوو خیلی میخوندین شما من از الان ناامیدم تا اینجا خیلی تنبلی کردم از دهم اینجوری پیوسته میخوندین؟

نه من یه سال پشت کنکور موندم از مهر شروع کردم تا کنکور با همین روال خوندم 

حتی یه روز هم نشد از ۷ بگذره و بیدار شم همیشه ۷ بیدار بودم تا ۸ صبحانه و ورزش و ۸صبح دقیق شروع میکردم میخوندم 

🥰😍😍😉🙃