2777
2789
عنوان

چرا از همه بدم میاد؟

421 بازدید | 19 پست

از همه متنفر شدم.. هیچکسی رو دوست ندارم .. نمیدونم چرا؟

حتی مامان بابامو

کافیه بین صد تا کار خوب.. یک بدی در حقم بکنن دیگه از چشمم افتادن

کسی مثل من هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همینم..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
خيلي حس بديه اينجوري خوندم بيشتر اذيت ميشي  از اول اين مدلي بودي يا تازه اينجوري شدي

نه کلا یک دفعه انگار دست همه برام رو شد..  از کسایی ک توقع نداشتم یک چیزایی دیدم که انگار تو ناخودگاهم موند ک بقیه هم اینجوری ان.. اصلا کسی رو دوست ندارم دیگه

خیلی وقته

سلام.من خوندم مطلبتو 

تاالان فک میکردم فقط من اینجوری شدم و فک میکردم ی حالت طبیعیه ینی منطقیه من ازکسی خوشم نمیاد

امافک کنم این حالت ی مشکل جدی باشه امامن واقعا ترس دارم حتی واسه دکتررفتن.من از وقتی از خانمم جداشدم بعدازدوماه که دارومیخوردم اینجوری شدم

سلام.من خوندم مطلبتو  تاالان فک میکردم فقط من اینجوری شدم و فک میکردم ی حالت طبیعیه ینی منطقیه ...

این طبیعیه که از همه ادم بدش بیاد؟ 

کلا همش کارایی ک در حقم کردن .. مرور میشه تو ذهنم ..  یک کار اشتباه در حق من باعث میشه تا اخر عمرم ازشون نفرت داشته باشم

۱۹ سالمه هنوز تو بحرانم؟    

بحران نوجوونی ممکنه باهات تا چند سال بمونه حتی تو جوونی اگه به دادش نرسی احساس پوچی احساس چه میدونم نفرت اینا کلا خیلی چیزای دیگه خیلیا دچار بحران نوجوونی میشن و چیز طبیعیه ولی متاسفانه بعضیاشون آثارات مخربی رو آدم میزاره که آدم اینجا بهتره با روانشناس صحبت بکنه که مشکلشو رفع کن سختترین دوره دوره ی نوجوونی ایناست خیلی رو زندگی تاثیر میزاره 

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻