2777
2789
عنوان

چرا از همه بدم میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 19 پست
نه کلا یک دفعه انگار دست همه برام رو شد..  از کسایی ک توقع نداشتم یک چیزایی دیدم که انگار تو نا ...

چقدر شبیه منی.. دقیقا منم از کسایی که توقع نداشتم یه چیزایی دیدم که نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم.. هیچکی رو باور ندارم 

یه حس تنفری از آدما پیدا کردم

البته هرچی غریبه تر حسم ناخوشایندم بهشون بیشتر..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
 از این بابت ناراحت نیستی؟ نمیخوای کاری بکنی؟

چرا اتفاقا ناراحتم

همه ی آدمای اطرافم رو حذف کردم

البته ناراحتیم از پدرو مادرم هیچ وقت به تنفر نرسیده و خیلی زودگذر هست و برای همین تقریبا فقط خانواده م برام موندن..

بقیه رو چون زود میذارم کنار، دیگه کسی نمونده 

حتی روابطی اجتماعی که به اجبار مجبورم داشته باشم اذیتم میکنن..

بهش فکر نکردم که دنبال راه حلش باشم، آدما و روابط باهاشون آزارم میده، به شدت حساس شدم نسبت به آدما..

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs

چرا اتفاقا ناراحتم همه ی آدمای اطرافم رو حذف کردم البته ناراحتیم از پدرو مادرم هیچ وقت به تنفر نرس ...

منم همین حسو دارم

همه دوستام و کسایی ک باهاشون رابطه داشتم نهایتا یکسال بوده نه بیشتر

سریع حذفشون میکنم

واقعا دلم میخاد با ادمای اطرافم مهربون تر باشم

اما یک خشمی دارم نسبت به همه

منم همین حسو دارم همه دوستام و کسایی ک باهاشون رابطه داشتم نهایتا یکسال بوده نه بیشتر سریع حذفشون ...

کاملا میفهمم چی میگی.. 😣