2777
2789

غمگین ترینم

واسه جوش قرص میخورم قط کنم میزنه

جاشونم سابسیژن لیزر کردم باز هست 

کاش میمردم 

کاش و ای کاش دردامون تو همین جوش خلاصه میشد 

ببخش استارتر .

دم عید هس 

هممون دوس داریم مانتو بخریم از یه جای ارزون 

هرکی پیج خوب مانتو ارزون قیمت میشناسه بیاد بگه لطفا❌❌❌خیر ببینه

یا ریپلی کنید بگید یا تاپیک آخرم

مرسی❤❤❤❤❤❤❤

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی ناراحتم ک چنتا لکه ی جوش رو صورتمه 

امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))

منی که گودی زیر چشم دارم:/

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝