2777
2789

اگر عروسی یکی از اقوام همسرتون باشه و نخواید برید به جهت راه دور و کرونا چطور بهشون میگید؟

راستش رو میگید یا مثلا می گید کرونا گرفتیم؟

چهکار کنم نمی خوام دلخوری هم بوجود بیاد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

کلا نمیرم تا چن وقت هم افتابی نمیشم جلوشون خود ب خود فرامدش میشه نشد هم دیدمش میگم بخاطر کرونا نیومدم

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ هیچوقت صلاح نیست

من بودم میگفتم هم کرونا هست هم راه دوره،سر فرصت حتما یه سر بهتون میزنم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بخاطر کرونا😅

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

خب بگو شرایط جور نبود بخاطر کرونا هم نشد که بیام بعدا برو بهشون تبریک بگو و کادو بده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دروغ هیچوقت صلاح نیست من بودم میگفتم هم کرونا هست هم راه دوره،سر فرصت حتما یه سر بهتون میزنم

منم دوست دارم راستش رو بگم ولی می ترسم نپذیرن و بهشون بر بخوره بگن پس چطور بقیه میان

و گرنه از نظر من کرونا عذر موجهیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
منم دوست دارم راستش رو بگم ولی می ترسم نپذیرن و بهشون بر بخوره بگن پس چطور بقیه میان و گرنه از نظر ...

خب بر بخوره 

خودشون باید درک کنن شرایطو

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....