2777
2789
عنوان

از دست این کار نامزدم خیلی عصبی ام لطفا بیایید بگید چیکار کنم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست
اگر اخلاق دم دمی مزاجی داره که این رفتارش عادیه و اگر بار اوله از یه جایی آب میخوره

نمیدونم 

مامانش فکنم یادش داده 

تازه باباش میگه اگ سه تومن پولشه بدین ب خودم خودم میخرم 

خودشم دم دمی مزاجه ولی در این حد 🥵

نمیدونم چی بگم تا بفهمه کارش خیلی زشت بوده و ناراحت شدم 

شاید لازم داره دسش خالی باشه منم شوهرم گاهی پول میده بعد لازمه پسش میدم میگم اینکارو کن خب ازکجا بیاره شما چون نامزدی شاید بهت نمیگه گناداره درکش کن حالا ترابری تو زندگی بفهمی چی ب چیه

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی یه لحظه آروم تو دلت بگو   مگه من کیم!؟؟....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اون گوسفندایی که دادی هرکدومو یه تومن خرج خوراکشون شده دوما مگه بابا بزرگم نوکرته که بهشون برسه بعد تو ببری تو یخچال خونتون 

اگه میخواستی ندی همون موقع نمیدادی حالاهم فروختیم پولی دستمون نیست گدا

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
نمیدونم  مامانش فکنم یادش داده  تازه باباش میگه اگ سه تومن پولشه بدین ب خودم خودم میخرم& ...

اینکه بگه میخام بزارم یخچال حرف یه زنه بازهم الله و اعلم

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
شاید لازم داره دسش خالی باشه منم شوهرم گاهی پول میده بعد لازمه پسش میدم میگم اینکارو کن خب ازکجا بیا ...

عزیزم یخدا اینارو درک میکنم 

ولی تا این حد 

بخدا اعصابم خورده 

تازه گوسفنداش مریض بود بیچاره بابا بزرگم کلی خرج دارو داد

اتفاقا هرچی پول میده میگه خرج نکن نگهدار پس انداز کن بدیم طلا  ولی غلط کرد این ب بعد فقط میخام ...

اره توام خرج کن بگو وقتی لازم دارم ک نمیشه پس انداز کنم‌پس انداز وقتیه ک‌لازم‌نباشه بازبون راضیش کنی بهتره بگو فلان چیزو دلم خواست اینقدر خوبشد پول دادی داشتم اره بابا خرج کن برای سختی بکشی جمع کنی ک ببرش

عزیزم یخدا اینارو درک میکنم  ولی تا این حد  بخدا اعصابم خورده  تازه گوسفنداش مریض ...

میدونم کلا هرچی داد همون‌موقع ی کاریش کن دیگ روش حساب نکنه براش نگه ندار بفهمه صندوق امانتش نیستی

وا چه رویی داره میدونه الان آذوقه چنده آورده پروار کنه ببره بذاره یخچالشون من جات بودم می‌فروختم جفتشون پولشو سری طلا میکردم مینداختم دستم که دستش به هیچ جا بند نباشه بدم میگفتم از اولم قرار همین بوده

توجه کنید ... همه یآدما جنبه‌ی رابطه‌ی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂
بخدا ب خاطر پول گوسفندا یا چیز دیگه ای نیس  اعصابم از حرفش خرابه

میدونم منم شوهرم همینه جمع میکنم یهو لازمش میشه دقیقا اندازه ای ک‌دارم خخخخ برامون دیگ‌جمع نمیکنم میگ ولخرجی والا هبچ نمیمونه واسه ولخرجی