2777
2789
عنوان

کککمممککک خیلی نگرانممممم

43 بازدید | 2 پست

بچه ها من دانشجوی کارشناسی ام، مهندسی میخونم. الان ترم 8ام ولی 8 واحدم مونده که بخاطرشون 9 ترمه میشم یعنی آذر یا دی ماه 1401 فارغ التحصیل میشم.

یکی بهم گفت کنکور ارشد 1401 ثبت نام کنم بعدش اگه قبول شدم میتونم یه ترم مرخصی بگیرم یا اصلا دانشگاهایی رو بزنم که نیمسال دوم دانشجو میگیرن و منم ثبت نام کردم.البته بگم تاریخ اخذ مدرک رو فقط تا 31 شهریور 1401 میتونستم وارد کنم و تاریخای بعد از اون رو سایت خطا میگیرفت و وارد نمیکرد درحالی که من نیمه دوم 1401 مدرکمو میگیرم برای همین تاریخ اخذ مدرک رو 31 شهریور وارد کردم.

اما بعدا از چند نفر دیگه شنیدم اصلا نمیشه ثبت نام کرد برای دانشگاه، گفتم اشکال نداره میشه تمرین برای کنکور سال بعدش که بتونم انتخاب رشته هم بکنم.

تا اینکه امروز یکی دیگه بهم گفت اصلا نباید ثبت نام کنکور میکردی چون فارغ التحصیل نشدی و ثبت نام کردی 2 سال از کنکور محروم میشی :(

خیلی نگرانم گفتم بیام اینجا بپرسم ببینم کسی اطلاعات داره در این زمینه که راهنماییم کنه 

کسی میدونه این قضیه و راه حلش چجوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.