2777
2789
عنوان

همسایه ای که عاصیمون کرده

89 بازدید | 4 پست

خواهشا تا آخرش بخونید خیلی خسته شدم دیگه.

ما توی روستا زندگی میکنیم و مرغ و اردک و غاز داریم و خونمون ویلایی و حیاط داره،این همسایه ما هر سری سر یه جیز دبه میکنه یبار میگه شاخه درختاتو بزن برگاش میریزه زمین و بی اجازه اومد وارد حیاطمون شد و کل درختای مارو حرس کرد بارها اینکارو کرده درحدی که من یکبار با تاپ و شلوارک توی حیاط بودم دیدم این اقا توی محوطه ی خونه ی من اومده یه سریم زنگ زد که غازهاتون سرو صدا میکننن ما اذیتیم ماهم گفتیم اشکال نداره و غازهامونو فروختیم وکلی ضرر کردیم  الان باز امروز زنگ زده که اردک هاتون سروصدا میکنن جمعشون کن و شاخه درختاتو بزن وگرنه شوهرم میاد  خودش شخصا همشو میزنه منم گفتم زندگی روستایی همیننه و پرورش دام اهلی جرم نیست دست به درختا بزنی شکایت میکنم برگشته گفته بروشکایت کن حقو به من میدن چون شاخه درختا رفته توی سیم برق به نظرتون راست میگه؟واقعا از دستشون خسته شدم با کل همسایه های دور و برش داستان داره چیکار کنم خانوما والا خرج وکیل و ودادگاهم ندارم

نمیدونم چیکار کنم

همسایه های دیگه هم همکاری نمیکنن ازش میترسن این وسط من خیلی اذیتم چون بیشتر من رو اذیت میکنه چون بهشون از نظر مکانی نزدیک ترم و حصار و مرز مشترک بیشتری داریم 

خدایا خودت شر این خانواده رو از سر خانوادم‌کم کن

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍
ااااه چه قدر همسایه بده

خیییلی،واقعا‌امروزمو خراب کرد میترسم یه کاری کنه شوهرم‌میگه تو خیلی حساسی فعلا چیزی نشده ولی خب من نگرانم

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیالِ نابِ من!🌸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.