2777
2789

من اشنایی کامل با این بیماری داشتم متاسفانه و میتونم راهنمایی کاملی بدم اگر نیاز داشتین حتما پیام بدین تا در موردش صحبت کنیم 

فقط سن سال مادرتون و اینکه در مرحله چندم هست رو بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اشنایی کامل با این بیماری داشتم متاسفانه و میتونم راهنمایی کاملی بدم اگر نیاز داشتین حتما پیام بد ...

سلام علائمش چیه؟ سوزش و زردی بدن و بدن درد و اینکه هر چی میخوریم زیر دنده چپ و پشتش درد داریم اینا مربوط ب پانکراس می تونه باشه؟

سلام علائمش چیه؟ سوزش و زردی بدن و بدن درد و اینکه هر چی میخوریم زیر دنده چپ و پشتش درد داریم اینا م ...

مامان من یه دردی میزد توی پشتش آخه پانکراس پشت معده است، یه سنو دادیم مشخص شد پانکراس التهاب داره بعد سیتی و mrcpدادیم مشخص شد توده روی پانکراسه

مامان من یه دردی میزد توی پشتش آخه پانکراس پشت معده است، یه سنو دادیم مشخص شد پانکراس التهاب داره بع ...

ممنون عزیزم پاسخ دادین

مشکلات گوارشی یا مثلا درد و سوزش تو کل بدن نداشتن؟

اسکن mrcp هزینه اش اندازه mri هست تقریبا نه؟

ببخشید اینقد سوال می پرسم خیلی دردام شدیده پشتم ک دائمی شده اگرم چیزی بخورم از جلو هم می گیره   

ممنون عزیزم پاسخ دادین مشکلات گوارشی یا مثلا درد و سوزش تو کل بدن نداشتن؟ اسکن mrcp هزینه اش انداز ...

یه سالی بود همش بدن درد داشت مسکن میخورد ما نمیدونستیم چشه دکتر میگفت مال قندشه، راستی مامان من دو، سه سالی بود دیابت گرفت نگو همین پانکراس مشکل داره و دکتر متوجه نشده، انشالله مال تو اینجوری نیست،. Mrcp با بیمه زیاد گرون نیست

یه سالی بود همش بدن درد داشت مسکن میخورد ما نمیدونستیم چشه دکتر میگفت مال قندشه، راستی مامان من دو، ...

ممنون دوستم

خب مامان چ کردن برا درمانش؟

آها چون من بیمه تکمیلی ندارم فقط ایرانیان دارم پرسیدم، منم دو ساله بدن درد دارم و سوزش دست و پا، دیگه الان زردی هم دیدم تو بدنم، علائمم خیلی می خوره ب پانکراس البته دیابت ندارم ولی دیگه باید ببینم چم شده، 24 ساعت تیر می کشه اون پشت    

بازم ممنون، خدا سلامتی بده ب خودتون و عزیزانتون   

ممنون دوستم خب مامان چ کردن برا درمانش؟ آها چون من بیمه تکمیلی ندارم فقط ایرانیان دارم پرسیدم، منم ...

انشالله که شما اینطوری نباشین،. بدن درد رو همه دارن، درد پشتتون شاید مال معده است،. 

مامان من داره شیمی درمانی میکنه برامون دعا کنین شرایط توده جوری باشه بشه عملش کرد نجاتش فقط با عمله

انشالله که شما اینطوری نباشین،. بدن درد رو همه دارن، درد پشتتون شاید مال معده است،.  مامان من ...

ایشالا خوب میشن ب حرف دکترا ناامید نشین خیلیا دیدم و شنیدم حتی دکترا جواب کردن ولی درمان شدن، شما ک منتظر عمل هستین دیگه حتما امید هست

میگن سرطان هم با خامگیاهخواری خوب میشه، اینجوریه ک تو حالت عادی بدن 70% توانش رو میذاره برای هضم غذا، اگه فقط خام بخوریم چون هضم میوه و سبزی و مغزها آسونه بقیه انرژی بدن میره برای ترمیم خودش و چون سالم می خوریم سلول های سرطانی تغذیه نمیشن و فقط سلول های سالم تغذیه میشن و ب مرور زمان درمان اتفاق میفته، من تو گروهاشون خیلیا رو دیدم خوب شدن، خواستم بگم همیشه راهی هست عزیزم ناامید نشین   

ایشالا ب زودی همینجا خبر سلامتی کاملشون رو برامون می ذاری عزیزم   

من اشنایی کامل با این بیماری داشتم متاسفانه و میتونم راهنمایی کاملی بدم اگر نیاز داشتین حتما پیام بد ...

سلام ميشه منو راهنماييم كنيد مادرم ٥٨ سالشه و مرحله ٢ هست از لحاظ اندازه عمل ويپل كرد و خداروشكر هيچ جا درگير مبوده و غدد لنفاوي هم سالم الان دارن شيمي درماني ميشن