2777
2789
عنوان

زردی بالای نوزاد

199 بازدید | 17 پست

سلام من بچم 36 هفته بدنیا اومده

اولش زردی نداشت دو سه روز بعد زردی گرفت دکتر گفت بخاطر خون مادر هست 

روز اول 17 بود بردیمش بیمارستان زیر دستگاه بهتر شد

بعد دوباره دو روز بعد زردیش رفت روی 20 باز اوردیمش بیمارستان بستری الان زردیش 9 ولی دکتر گفت یه شب دیگه نگهش داریم 

کسی چنین مشکلی داشته اگر میشه راهنمایی کنه خیلی نگرانم 

پسر منم چهار پنج روزش که بود زردیش ۱۹ بود .بیمارستان دوشب بستری شد اوردیم خونه .ولی تا دوماه همش زردیش برطرف نمیشد من همش بچه رو میبردم ازش ازمایش خون میگرفتن دوباره میگفتن بالاس بازم چندروز دیگه بیار .تا اینکه یکی گفت از شیر مادره .منم دوروز به بچه فقط شیر خشک دادم .بعدکه شیر خودمو دادم کلا زردیو شست برد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی شیر بیشتر بخوره و ادرار کنه زردیش زودتر میاد پایین خودت شیر خشت بخور عرق کاسنی بخور شیرتو بده به بچه بدنشم با عرق کاسنی بشور زردیش میاد پایین

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست!
الان فقط سردی میخورم

من انقدر اب انار  و کاسنی و .. خوردم به بچه هم ترنجبین دادم و... ولی هیچ فایده ای نداشت .شیرم خیلی سنگین بود .چون سزارینی بودم دکتره بچمو زود به دنیا اورد نزاشت تا هفته چهل برسه .من فکر میکنم به این علته که بچه ها زردی میگیرن که کبدشون هنوز جا داره کاملتر بشه .

منم خسته شده بودم دوماه همش میرفتم میومدم دست بچه رو تمام سوزن سوزن کرده بودن .دیگه یکی گفت سه روز شیرخشک بده .من دوروز تونستم .بعداز دوروز اصن زردیش کلا از بین رفت .

من انقدر اب انار  و کاسنی و .. خوردم به بچه هم ترنجبین دادم و... ولی هیچ فایده ای نداشت .شیرم خ ...

البته دکتر گفت بخاطر شیرت نیست بخاطر خونتونه هالا نمیدونم من هم شیرخشک میدم هم شیر خودمو 

البته دکتر گفت بخاطر شیرت نیست بخاطر خونتونه هالا نمیدونم من هم شیرخشک میدم هم شیر خودمو

حالا یه مدت هم شیر خودت هم شیر خشک بده کم کم بچه رشد میکنه خوب میشه .نگران نباش .یه ماه اول سخته ولی میگذره .انشالله سلامتی باشه .