2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت یه مشکلی برام پیش میاد ذکر یا جوادالائمه ادرکنی میگم معجزه اس بخدااااا همیشه جواب داده تا حالا ایشون ردم نکرده😍

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)

امام حسین معجزه میکنه کافیه بهش متوسل بشی

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

بابای من یه بار ماشین که فروخت ، پوشه ی کلی از مدارکای ماشین و اینا تو کوچه یا خیابون گم شد . بعد من ۵۰۰ تا صلوات نذر امام علی کردم که پیدا بشه چون بدبخت می شدیم . خداروشکر همون روز پیدا شد 

سال بعدش یه شب خیلی دلم گرفته بود همینجور به یکی از پیجا دختر اون اقا پیام دادم انگار کسی هولم داد که چه نسبتی با این اقا دارید و چون اخر شب بود خوابیدم و همون موقع که خوابیدم خواب حضرت رقیه دیدم که باهم نماز میخوندیم و یک چیزی بهم داد حس کردم تو خواب حاجت روا شدم اما نمیدونم برای چی دقیق شب ششم محرم بوود صبح که بیدار شدم دیدم دختره گفت دوست دخترشم و الان یکی دو ماهه باهمیم