2777
2789
عنوان

بیاین بگین چجوری آشنا شدین

82 بازدید | 14 پست

سنتی و مدرن فرقی نداره بگین 😁😁😁

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستش عاشق رفیقم بود

اینم هی میگفت تروخدا رفیقتو راضی کن اینا باهم باشن

رفیقم ک راضی نشد ولی ما باهم اشنا شدیمو عاشق شدیمو😂

الانم دو سال میگذره از این قضیه

عاشق تر از قبلم

پارسال با کراشم مجازی آشنا شدم البته همشهریمون بود نشد رل بزنیم کلا کات کردیم و تامام😂😊💩

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
مدرن

طریقش چجوری بود 

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
اینستا

منم تو تلگرام دارم با یکی آشنا میشم به نظرت به جایی میرسیم شما الان باهم اوکیین؟؟

ازدواج کردیم ی نی نی هم داریم😍

خوشبت باشین همیشه عزیزم😍😍