2777
2789
عنوان

بهش گفتم چرا پیام نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 55 پست
با یه بچه جدا شی ک بدتره 

قطعا اجازه نمیدم کار به اونجا بکشه چون این رابطه ارزشی نداره برای من 🥲💔 خداروشکر میکنم تا توی عقدیم دستشون کامل برام رو شده کنارش احساس خوشبختی نمیکنم از خانوادش هم که دیگه نگم فقط نمیدونم دوباره چطور بحث طلاق رو باز کنم 

باهم مهربون باشید:)
نامزدم خیلی خیلی لجبازه و بیشتر از همه با من لج می‌کنه نمی‌خوان هیچی طبق نظر من باشه :« اینجا که نوش ...

اون می خواد کاری کنه که تو منتش بکشی ولی اینکارا فایده نداره اون داره می گه نمی خوادت به نظرم هرچی زودتر جدا بشی بهتر اون تقدیم مامان جونش کن مرد زندگی برات نمی شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن یاهم نخوابیدین ؟ حتی پیشته هم بوس و اینا نمیکنه؟؟؟؟؟

نه والا اون یکی دوماه اول که تازه عقد کرده بودیم بوس داشتیم ولی الان نه میگه خونه شما نمیشه شلوغه خونه خودشون هم که هستیم هیچی نمیکنه خیلی وقت ها باهم تنها بودیم یا جاهایی رفتیم که به قول دوستام اگه اونا موقعیتشو داشتن الان بچه دار هم میشدن:/🥲😂 ولی خب هیچ کاری نکرده منم تا وقتی اون کاری نکنه جلو نمیرم که 

باهم مهربون باشید:)
نه والا اون یکی دوماه اول که تازه عقد کرده بودیم بوس داشتیم ولی الان نه میگه خونه شما نمیشه شلوغه خو ...

پس فک کنم کلن نسبت بهت همه جوره سرده . به عنوان خواهر دارم بهت میگم برو مشاوره اگه نظرش جدایی بود حتمن جدا شو 

خانوادش عامل اصلی بودن ، نامزدم هرچی که اونا بگن فقط گوش می‌کنه ، اصلا پشت من نیست ، یبار خواهرش منو ...

حتما بایه مشاورخوب و مطمئن مشورت کن 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.