2777
2789
عنوان

بهش گفتم چرا پیام نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 55 پست
عزیزم درونگراست غصه نخور فقط میتونی بازبون خوش رامش کنی گیر اصلا نده

نه اصلا درونگرا نیست ، فقط با من اینطوریه:// قبلا اینجور نبود کم پیام میدادیم ولی خوب بودیم باهم الان خیلی شدید شده نه ابراز علاقه ای نه هیچی انگار که دارم با همکلاسیم صحبت میکنم://

باهم مهربون باشید:)
چ بگم خودم همه اینارو می‌دونم ولی نمیدونم چطور تمومش کنم رابطه رو تا حالا دوبار تا پای طلاق رفتیم هر ...

میگم من قضاوت نمیکنم.......ولی من بودم جدا میشدم حوصله ناز کشیدن ندارم.....برن بابا 

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می بینی آدم نیس جدا شو خودت بدبخت نکن من لنگش داشتم باز تقدیمش کردم به مامان جونش راحت شدم 

اگه بخواد برج زهرمار بازی دراره همین کارو میکنم عاشق چشم و ابروش که نیستم با همه بدبختیاش ساختم فقط در عوضش اخلاق خوب خواستم گفتم عاشقانه باهام رفتار کنه نمیتونه هم که راه باز جاده دراز 

عزیزم به اجبار ک نمیشه رتبطرو پیش برد دوست نداره ؟ بشینین با دوتا خانواده خرفاتونو بزنین اکه دیدی نم ...

والا تا الان دوبار تا پای طلاق رفتیم همین خانواده ها نزاشتن البته خانواده من نه خانواده اون ، باباش میگه اگه جدا شید خودمو میکشم://

اگه بخواد برج زهرمار بازی دراره همین کارو میکنم عاشق چشم و ابروش که نیستم با همه بدبختیاش ساختم فقط ...

شغلش چیه 

بخدا اینا آدم بشو نیستن بری تو زندگی مشکلاتت دوبرابر می شه 

راستی چندسالت

سرچی دوبارتاپای طلاق رفتید؟

خانوادش عامل اصلی بودن ، نامزدم هرچی که اونا بگن فقط گوش می‌کنه ، اصلا پشت من نیست ، یبار خواهرش منو و کل خانوادمو بلاک کرد چرا چون استوری گذاشته بود تیکه مینداخت به ما عموم بهش گفته بود چرا اینجوری میکنی البته شوهرم پسر عمومه ، عموی جفتمون میشه اونم کلی به عمومون حرف زده بود و فحش داده بود 😐 آخرش همه مارو بلاک کرد و بعد انداخته بود تقصیر من می‌گفت نگار منو بلاک کرده هرچی هم که همه میگفتن تو اول بلاکش کردی کوتاه نمیومد شوهرمم حرف منو باور نمیکرد می‌گفت تو بلاک کردی خواهر من همچین کاری نمیکنه بعدش کلی استوری عاشقانه برا خواهرش گذاشت یا مثلا چندوقت پیش بحثمون شد سر روز زن که گفتم چرا یه تبریک خشک و خالی هم نمیگی شوهرم تو اینستا بلاکم کرد و الان پیج همو نداریم🤣 انگار نه انگار به خودش ذحمت نمی‌ده بیاد فالو کنه و میگه من بلاک نکردم لابد گوشیم دست یکی دیگه بوده :/// یا مثلا می‌گفت روز عقد خیلی زشت شدی در صورتی که از همون سالن آرایشگاه تا همه مهمونا میگفتن خیلی خوشگل شدی کدوم سالن رفتی💔 یا می‌خواستیم کلیپ فورمالیته بگیریم می‌گفت من برات پیراهن نمیخرم همونی که روز عقد پوشیدی و باید بپوشی 😐 یا هروقت حقوق میگیره هیچی به من نمیگه یکبار هم نمیگه پول احتیاج داری یا نه منم ازش نمییگرم مگه خیلی احتیاج داشته باشم آخرش خودشو خانوادش میکوبن تو سرم که ما اینقدر پول دادیم به نگار :/ یا همین کلیپ فرمالیته که گفتم پیراهن میخام ، مامانش و خودش میگفتن از پولایی که بهت دادیم برو پیراهن تو بخر من پول ندارم💔 و خیلی چیزای دیگه مثلا مامانش سر همین پیراهن می‌گفت چقد ایراد میگیری کی کلیپ میگیره که تو بگیری تو خیلی بی درک و بی شعوری توی خیابون کاری کرد من زار زار گریه کنم://

شغلش چیه  بخدا اینا آدم بشو نیستن بری تو زندگی مشکلاتت دوبرابر می شه  راستی چندسالت

نظامیه ، والا اصلا شبیه پسرای امروزی نیست خیلی طرز فکرش خرابه 🥲 من ۱۸ سالمه ، و بیشتر خانوادش بهش فرمان میدن به حرف اونا گوش میده فقط ، اصلا پشت من نیست از من دفاع نمیکنه

نظامیه ، والا اصلا شبیه پسرای امروزی نیست خیلی طرز فکرش خرابه 🥲 من ۱۸ سالمه ، و بیشتر خانوادش بهش ف ...

اوووو نظامی ها عقده ای هستن خدا بهت کمک کن 

شاید ازیه حای داره پر می شه دختر

اوووو نظامی ها عقده ای هستن خدا بهت کمک کن  شاید ازیه حای داره پر می شه دختر

از جای دیگه مثلا کجا؟ خودم که ۱۰۰ درصد مطمئنم یعنی همه می‌دونن گوش به فرمان مادر و خواهرشه حتی پول هاش سر حساب مامانشن و هر خرجی بکنیم مامانش خبر داره 😐

از جای دیگه مثلا کجا؟ خودم که ۱۰۰ درصد مطمئنم یعنی همه می‌دونن گوش به فرمان مادر و خواهرشه حتی پول ه ...

خوب دیگه پس بگو تو یه شوهر نداری تو یه خانواده شوهرتن 

چقدر بی عرضه است 

یعنی ببین این زندگی براتو فایده نداره 

دق می کنی با این شوهر

خوب دیگه پس بگو تو یه شوهر نداری تو یه خانواده شوهرتن  چقدر بی عرضه است  یعنی ببین این ز ...

نامزدم خیلی خیلی لجبازه و بیشتر از همه با من لج می‌کنه نمی‌خوان هیچی طبق نظر من باشه :« اینجا که نوشتم دوبار تا پای طلاق رفتیم دفعه دوم همین سه هفته پیش بود که من خیلی اصرار داشتم کاش همون موقع تموم میشد ، ولی چون بقیه بزرگترا گفتن یبار ده بهش فرصت بده من کوتاه اومدم و بعد اون شب اصلا هیچی به روش نیاوردم و خیلی خوب شدم باهاش حتی سعی کردم از قبلا بهتر باشم ببینم این چه رفتاری نشون میده ولی اون تمام این ۳ هفته رو داره اینجوری رفتار می‌کنه نه پیامی نه زنگی بهش که گلایه میکنم دیگه جواب نمیده بهش میگم دلم برات تنگ شده هیچیییی نمیگه :/// الان مامانم میگه زنگ بزن بهش بگو چرا اینجوری میکنی نمیدونم بازم به روش بیارم یا نه حس میکنم خودم خراب میشم اینقد بهش بگم چرا زنگ نمیزنی ولی مامانم میگه شوهرته عیبی نداره://