2777
2789
عنوان

بهش گفتم چرا پیام نمیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 55 پست
اصلا نشون نده ک منتظر پیام هستی دیگه بهش نگو پیام بده  هر وقت هم پیام داد تو بگو سرم شلوغه و ک ...

خب مشکل اینه نامزدم خیلی آدم موذیه اگه من بهش پیام ندم مثل همیشه میگه نگار با من سرده نگار با من حرف نمیزنه دوستم نداره:// بعد من بدبخت هرکاری اون می‌کنه میریزم تو خودم حرصشو میخورم فقط 

باهم مهربون باشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت درونگراست فقط برای کارایرضروری تماس میگیره یاپیام میده فاز عاشقی هم نگرفته که هی سراغ بگیره&nb ...

مطمئنم درونگرا نیست فقط نسبت به من اینجوریه تایپ mbti ـش هم چک‌کرده بودم قبلاً ، آره عاشق که نیست وگرنه با رفتاراش نشون میداد

خب مشکل اینه نامزدم خیلی آدم موذیه اگه من بهش پیام ندم مثل همیشه میگه نگار با من سرده نگار با من حرف ...

میگم زنگ بزن هر دو روز بعد از کارایی ک در طول روز انجام دادی بگو و بگو ک سرم شلوغه هیچی هم نگو ک تو چی کار میکنی و چرا زنگ نمیزنی 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
انقد بی محلش کن ک که خور شه 

فکر کنم اونم از خداش باشه وقتی ازش ناراحتم با قهر میکنم هیچ سراغی ازم نمیگیره همش حس میکنم خیالش راحت شده که دیگه لازم نیست بهم زنگ بزنه یا پیام بده بیشترین مدتی که اینجوری کرده ۲۰ روز بود دقیقاااا که نه بهم زنگ زدیم نه پیام نه خانوادش اومدن سراغم که بدونن مشکل چیه😐

تو به زور نمیتونی کسی رو تغییر بدی.......من جای تو بودم جدا میشدم....اصلا حوصله تکرار یه حرفو ندارم. ...

چ بگم خودم همه اینارو می‌دونم ولی نمیدونم چطور تمومش کنم رابطه رو تا حالا دوبار تا پای طلاق رفتیم هر سری با پادرمیانی بزرگترا سر و ته قضیه به هم اومده

سعی کن تانامزدین دستت بیاد که درست شدنی هست یا نه مثلا ممکنه بلدنباشه اصلا چه طوری بایدبرخوردکنه

مردهاوابسته ی کسی میشن که بهشون حس عزت و عرور بده اویزونش نباش رفتارات نشانه ی قدرت و استقلال باشه 

خودت زنگ نزن بذار اون تماس بگیره بعدم باهاش مهربون گرم ح ف بزن کلماتی استفاده کن که عشق کنه بهت وابسته بشه مثلا زنگ زد بعد مدتی بگو به به قبله ی عالم‌ما یادماکردید...

بهش غرنزن دعواهم نکن چون اینطوری فقط خودشو بیشتر عقب میکشع

این باعث میشه دلش برات تنگ بشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یه مدت سراعشونگیر وقتی تماس گرف غر نزن گله نکن باشادی حرف بزن که پشیمون نشه ازتماسش ولی یه مدت تماس ...

والا اصلا وقتی بهم زنگ میزنه هیچی بروش نمیارم اگه بگم با پیام بهش میگم و اینکه اگه من سراغشو نگیرم اونم نمیگیره همش من دارم پیام میدم زنگ میزنم ، وقتی هم زنگ میزنم هیچی نمیگیم همش من میگم چه خبر اون میگه هیچی 💔😩

چ بگم خودم همه اینارو می‌دونم ولی نمیدونم چطور تمومش کنم رابطه رو تا حالا دوبار تا پای طلاق رفتیم هر ...

سرچی دوبارتاپای طلاق رفتید؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.