2777
2789
عنوان

بهش گفتم چرا پیام نمیدی

3074 بازدید | 55 پست

یه مدته نامزدم اصلا پیام نمی‌ده تنها کسی که زنگ میزنه پیام میده فقط منم ، چندشب پیش میخاست یه کاری انجام بده مثلا از من نظر گرفت گفتم دوست ندارم کلی بهش برخورد منم گفتم باشه هرکاری دوست داری انجام بده ولی قبلش پیام دادنتو درست کن نه زنگ میزنی نه پیام میدی خستم کردی دیگه 

پیاممو دید ولی اصلا هیچی نگفت تا شب فقط گفت شب بخیر و رفت بعد ۶ ساعت جواب داد مثلا !!!!! خوبه بهش گفتم چرا پیام نمیدی !!!!!

امروز دوباره از دیشب هیچی پیام نداده من کلی بهش پیام دادم میگم کجایی نیستت اومده میگه سرم شلوغه همیشه همینو میگه بعد چندروز که ازش میپرسم چیکارا میکنی میگه هیچی بیکار همش رو تختم نمیدونم چی کنم ://// 

آدم نمیدونه کدوم حرفشو باور کنه 

امروز که گفتم تا همین الان هیچ خبری ازش نبوده الان اومده جوابمو داده میگم کجا بودی میگه از ۱۱ تا الان تو صف آرایشگاه بودم 😐 میگم باشه چرا قبلش پیام ندادی میگه تا بیدار شدم رفتم حالا قبلا هزار بار بهش گفتم برای من لعنتی مهمه وقتی بیدار شدی به صبح بخیر کوفتی بهم بگو میگم مگه چقدر طول می‌کشید پیام بدی نهایتش ۱ دقیقه میگه باشه خدافظ رفت حموم 😐😐😐 

باهم مهربون باشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نشون نده ک منتظر پیام هستی دیگه بهش نگو پیام بده 

هر وقت هم پیام داد تو بگو سرم شلوغه و کارایی ک در روز انجام دادی و بهش بگو 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

شوهرت درونگراست فقط برای کارایرضروری تماس میگیره یاپیام میده فاز عاشقی هم نگرفته که هی سراغ بگیره 

میتونه دلیلش این باشه

بایدازخودش بپرسی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

تو به زور نمیتونی کسی رو تغییر بدی.......من جای تو بودم جدا میشدم....اصلا حوصله تکرار یه حرفو ندارم......حالا قضاوت نمیکنم ولی همین آدمها همچین برا اونی که دوسش دارن دم به دقیقه پی ام میدن

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه مدت سراعشونگیر وقتی تماس گرف غر نزن گله نکن باشادی حرف بزن که پشیمون نشه ازتماسش ولی یه مدت تماس روبذاربه عهده ی خودش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.