2777
2789
عنوان

شده تو طالع و فالتون جدایی نباشه ولی طلاق گرفته باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 41 پست
من هرچی گرفتم گفت طلاق میگیری ؛ یه فاال قهوه گرفتم خیلی دقیق بود گفت جدا میشی اونم به راحتی همون شد

برا منم میگفتن این اتفاق نمیوفته ولی الان در شرفشم تازه اگه طلاقم نگیرم پیش هیچ کس دیگه حرمت نداره همه ازش متنفرن همه حرفای بدی بهش زدن منم همینطور تو خونواده اونا اینطوری زندگی کردنم فایده نداره که 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین آدمی ارزش نداره به پاش بمونی طلاق بگیری بهتره 

اره برعکس هر دفعه اینبار خیلی خیلی کم دلتگشم بیشتر بخاطر سرنوشتم ناراحتم خودم کارو باری ندارم هر جام میرم برا کار دست به سرم میکنن بیچاره مامانم داره خرجیمو میده پدرم ندارم

اره برعکس هر دفعه اینبار خیلی خیلی کم دلتگشم بیشتر بخاطر سرنوشتم ناراحتم خودم کارو باری ندارم هر جام ...

😔😔ایشالا که هرچی خیره پیش میاد 

کاش قبل ازدواج یه کم به انتخاباتون دقت کنید 

برا منم میگفتن این اتفاق نمیوفته ولی الان در شرفشم تازه اگه طلاقم نگیرم پیش هیچ کس دیگه حرمت نداره ه ...

میدونی من دوسال پیش تا پای طلاق رفتم به همین که برام ف* قهوه گرفته بود گفتم دارم جدا میشم گفت مانع میبینم جدا نمیشی جداییت یکم دوره ولی راحت جدا میشی

دقیقا همین شد شوهرم جا زد اونموقع نیومد بعد دوسال توافقی راحت راحت جدا شدم 

اره برعکس هر دفعه اینبار خیلی خیلی کم دلتگشم بیشتر بخاطر سرنوشتم ناراحتم خودم کارو باری ندارم هر جام ...

عزیزم پس انداز داری ؟ بچه داری ؟ کلا شرایطت چطوریه

از زندگیت چیزی نگفتی که بتونیم راهنماییت کنیم ؛ من تازه دوماهه جدا شدم

عزیزم پس انداز داری ؟ بچه داری ؟ کلا شرایطت چطوریه از زندگیت چیزی نگفتی که بتونیم راهنماییت کنیم ...

پس انداز ندارم بچه ندارم فقط درس خوندم اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست راستش از همه جا موندم نمیدونم چرا خدا کمکم نمیکنه 

خودت دادخواست طلاق دادی؟

نه فقط برا نفقه و مهریه شکایت کردم اما چون همه جا حق کشیه مطمعنم دستم به جایی بند نیست شوهرم نظامیه وکیل گرفته خودشم از اون هفت خطایه روزگاره من نتونستم بخاطر هزینه وکیل بگیرم