سلام بچه ها. من تا حالا خیلی پیش فالگیرو دعا نویس رفتم همشونم بهم گفتن طلاق نیوفتاده برات ولی الان در شرفشم حتی گفتن برات بچه هم میبینیم اونم بیشتر از یکی
من هرچی گرفتم گفت طلاق میگیری ؛ یه فاال قهوه گرفتم خیلی دقیق بود گفت جدا میشی اونم به راحتی همون شد
برا منم میگفتن این اتفاق نمیوفته ولی الان در شرفشم تازه اگه طلاقم نگیرم پیش هیچ کس دیگه حرمت نداره همه ازش متنفرن همه حرفای بدی بهش زدن منم همینطور تو خونواده اونا اینطوری زندگی کردنم فایده نداره که
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همچین آدمی ارزش نداره به پاش بمونی طلاق بگیری بهتره
اره برعکس هر دفعه اینبار خیلی خیلی کم دلتگشم بیشتر بخاطر سرنوشتم ناراحتم خودم کارو باری ندارم هر جام میرم برا کار دست به سرم میکنن بیچاره مامانم داره خرجیمو میده پدرم ندارم
نه فقط برا نفقه و مهریه شکایت کردم اما چون همه جا حق کشیه مطمعنم دستم به جایی بند نیست شوهرم نظامیه وکیل گرفته خودشم از اون هفت خطایه روزگاره من نتونستم بخاطر هزینه وکیل بگیرم