2777
2789
عنوان

شده تو طالع و فالتون جدایی نباشه ولی طلاق گرفته باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 41 پست
پس انداز ندارم بچه ندارم فقط درس خوندم اوضاع مالیمون اصلا خوب نیست راستش از همه جا موندم نمیدونم چرا ...

خیلی خوبه که بچه ندارید ، به موسسه ها کاریابی زنگ بزن برو اونجا میتونی شغل اداری بری با حقوق قانون کار و بیمه و سرویس 

تو یه شغل پیدا کنی بیشتر مشکلاتت حل میشه گلم ؛ همت کن قوی بلند شو نزار چیزی مانعت بشه 

نه فقط برا نفقه و مهریه شکایت کردم اما چون همه جا حق کشیه مطمعنم دستم به جایی بند نیست شوهرم نظامیه ...

وای نظامیا خیلی بدن ؛ ان شالله خدا کمکت میکنه 

برای مهریه اگر مال نداشته باشه که قسط بندی میشه از حقوقش هرماه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نظامیا خیلی بدن ؛ ان شالله خدا کمکت میکنه  برای مهریه اگر مال نداشته باشه که قسط بندی میشه ...

یه دونه ماشین داشت اونم فروخت وکیل گرفت

اره خیلی بدن راستی اگه قسط بندی بشه اولش پیش قسط میگیرن ازش مثلا بگن پول 2تا سکه رو پیش قسط بده الباقی قسطی؟

خیلی خوبه که بچه ندارید ، به موسسه ها کاریابی زنگ بزن برو اونجا میتونی شغل اداری بری با حقوق قانون ک ...

کاریابیا اخه برا ثبت نام پول میخان از کجا بیارم بخدا روم نمیشه به مامانم بگم پول داروهاش مونده که نخریده چجوری بگم

یه دونه ماشین داشت اونم فروخت وکیل گرفت اره خیلی بدن راستی اگه قسط بندی بشه اولش پیش قسط میگیرن ازش ...

اره عزیزم مثلا میگن مبلغ 30 .40 باید پیش بدی بقیه اش بستگی به حقوقش داره 

مثلا ماهی ده میلیون حقوقش باشه ماهی 1.2 تومن میگن برای مهریه باید بدی 

یکی از اشناها اینطور بود حالا الان رو نمیدونم ؛ تو به راهت ادامع بده یکم مهریه بگیر پس انداز کن بعد بگو بقیه شو میبخشم بیا توافقی جدا بشیم ؛ دادگاه خودش وکیل داره برو بگو توان مالی ندارم بهت وکیل معرفی میکنن ؛ توی سایت دیوار هم وکیل هست که مشاوره رایگان بده با چندتاشون صحبت کن

به هر کی رو میندازم پسم میزنه انصاف نبود من 3سال بیکاریه شوهرمو تحمل کردم احساس میکنم حتی خدا هم پشت ...

امیدتو از دست نده گلم من 15 سال عمرمو گذاشتم جوونیمو گذاشتم حتی نزاشت درس بخونم تو اول راهی کم نیار قوی جلو برو

کاریابیا اخه برا ثبت نام پول میخان از کجا بیارم بخدا روم نمیشه به مامانم بگم پول داروهاش مونده که نخ ...

هزینه اش با سفته پنجاه تومن

نتونستی گلم از سایت دیوار پیدا کن حتما پیگیر کار باش از همین الان وقتتو بزار 

ممنون التماس دعا  حرفات خیلی ارام بخش بود

خواهش میکنم ؛ هیچ وقت تو زندگیت کم‌ نیار قوی برو جلو 

تو جز یه شغل چیزی کم نداری ؛ بری سرکار کمک حال مادرتم هستی درست میشه ان شاللع