2777
2789

دیگه نمیتونم گریه کنم نه خواب راحتی دارم

شبا که میخوابم نصف شب بی دلیل بیدار میشم به اونی که به سلول سلولم عاشقش بودم و دو هفته پیش ترکم کرد فکر میکنم

هزارتا فکر میاد تو سرم که حتما تو خوب نبودی قشنگ نبودی براش کافی نبودی حتما قیافه ی خوبی نداشتی هیکل خوبی نداشتی

همش خیره میشم به یه گوشه میبینم ناخوداگاه دارم به اون فکرمیکنم

تو جمع و حتی جاهای شلوغم همینم

اخه کسی که شب قبل از رفتنش میگفت من تا تهش پشتتم و امیدم برا زنده مونده فقط تویی چطور انقد راحت گذاشت رفت و گفت دوستت ندارم

دعا کنید بمیرم راحت شم واقعا دیگه هر یه نفس کشیدنم حکم خنجریو داره که گلومو میبوره ..

خواهری میکنم و میگم به خودت بیا دنیا به آخر نرسیده باید برای آیندت تلاش کنی به جایی برسی که روزی صدبار حسرت پشیمونی بمونه توی دلش و اون بجای تو بشینه غصه بخوره

آواکادو سایت🥑                                                            

ب این فکر کن ک با این همه حرص و غصه بخاطر یک ادم 

مثلا نمیمیری ی بلایی بدتر سرت میاد مثلا میزنی بخاطر استرس رحمتو نابود میکنی مثلا

بعد تااخر عمر باید پیش دکترا بری 

وقتی بفهمی استرس و غصه چقدر میتونه برای بدنت ضررر داشته باشه 

حتی حاضر نیسی یک صدمو ثانیه ب ادمایی ک لیاقت تورو نداشتن فکز کنی

ی مغز ک بیشتر نیس اینقدر فکر کن فکر کن تا سکته کنی ت گوشه خونه بیوفتی 

دختر قدر سلامتیت بدون دیوانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ناراحت نکن کسی ک باید عذاب وجدان داشته باشه اونه نه شما .سخت هست درهرحال مدتی میگذره 

مطمن باش قسمت تو باشه دور دنیا هم ب گرده بازم میرسه ب تو 

نماز بخون خدا توکل کن ذکر بگو از خدا بخواه مهرش رو از قلبت بگیره و از چشمت بندازه اگه قسمتت نیست

خیلی وقت ها صلاح ما تو چیزی هست ک ما نمیدونیم ولی بعدادقراره بابتش شکرگذار خدا باشیم 

برای حاجت روایی تاپیکم رو نگاه کن 🌹
خواهری میکنم و میگم به خودت بیا دنیا به آخر نرسیده باید برای آیندت تلاش کنی به جایی برسی که روزی صدب ...

اخه اون داشت میدید درسم خوبه

میدید تهش هیچی نشم پزشکو میشم

میدید وضع مالی خانوادم خوبه

حتی قیافمم خوبه ولی از وقتی رفته خودمو زشت میبینم

با همه ی اینا بازم رفت

هرچی دارم تلاش میکنم بهش فکرنکنم انگار نه انگار

تروخدا برام دعا کن حالم خوب شه:) 

اخه اون داشت میدید درسم خوبهمیدید تهش هیچی نشم پزشکو میشممیدید وضع مالی خانوادم خوبهحتی قیافمم خوبه ...

وا عزیزم هر آدمی میره دنبال لیاقتش میره دنبال همسطح خودش 

اونم همینکارو کردهههه شما از سرش زیادی بودی

آواکادو سایت🥑                                                            

ب این فکر کن ک با این همه حرص و غصه بخاطر یک ادم مثلا نمیمیری ی بلایی بدتر سرت میاد مثلا میزنی بخاطر ...

ممنون ازت🤍

ولی بخدا تو این سن منی که یه روزی تنها مشکلم زیاد خندیدن بود حالا با قرص افسردگی و قرص معده درد سرپاام

کاش خدا نگذره از ادمایی که این بلاهارو سر یه دختر میارن

اخه اون داشت میدید درسم خوبهمیدید تهش هیچی نشم پزشکو میشممیدید وضع مالی خانوادم خوبهحتی قیافمم خوبه ...

عزیزم شما یک دختر خانواده داری 

بشین سرجات 

خاستگار خوب ک اومد قبول کن 

نیازی نیس روح و قلبتو بازیچه دست این اون کنی

هیچ دختری جفتش تو چاه نیوفتاده

با پسرا برا همین میگن دوست نشین

یعنی یکی مدعی بوده عاشقته بعد بدون هیچ دلیلی ترکت کرده؟ خب این آدم حتما مشکل از خودشه

اره به دوستم گفته بود من از اولم دوسش نداشتم

محبتاشو که یادم میاد باور نمیکنم این حرف اون ادم بود... 

اشکال نداره هنوز داغش تازه اس من یه جایی خوندم شکست عشقی میتونه به اندازه ی مرگ یه عزیز سخت باشه اولاش به خودت سخت نگیر سوگواری خودتو بکن بزار خالی بشی هر بغضی که توی گلوت گیر کرده رو خالی کن ولی نباید ادامه دار بشه بعد یه مدت نهایت دو هفته دیگه اصلا بهش فکر نکن تمام تمرکزتو بزار روی خودت تا میتونی خودتو مشغول نگه دار فکر و خیال بیهوده نکنی یکی دیگه قدرتو ندونسته توهم نباید با دست خودت خودتو بدبخت کنی و ارزشتو زیر سوال ببری سخته ولی شدنیه تهشم به مرور زمان میفهمی آدمی که اینجوری میره قطعا به دردت نمیخورده و مشکل داشته 

حق داری انقد ناراحت باشی اما اینو بدون که مشکل از تو نیست اینطور ادما مشکل دارن تو الان  احساس غم دلتنگی  عصبانیت عشق و سردرگمی رو همزمان باهم داری هنوز متوجه نشدی که چی شد و چراااا!!

به زمان احتیاج داری تا همه چی درست شه مطمعن باش از این غم عبور میکنی 

فقط امیدتو نباز با خودت مرور کن مشکل از تو نیست خودتو دوست داشته باش تو ارزشت بیشتر از ایناست 

اینو یادت باشه وقتی خدا میبینه یکی مناسب ما نیست اونو به یه روشی از زندگیمون حذف میکنه با خدا صحبت کن و ازش کمک بخواه از ته دل امیدروارم حال دلت خوب بشه❤️‍🩹❤️

وا عزیزم هر آدمی میره دنبال لیاقتش میره دنبال همسطح خودش اونم همینکارو کردهههه شما از سرش زیادی بودی

ممنونم عزیزم تروخدا شما هم برام دعا کن که حالم خوب شه🤍