2777
2789
عنوان

امروزحقوق همسرم و ریختن دریغ از یه ریال که به من بده

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 64 پست
ارث پدری🤔

میتونی ازش اجاره بگیری

البته اگه کارتون به جاهای باریک کشید ....

برای ماهانه هم چیزهایی که نیاز داری رو بهش بگو تا بهت پول بده 

برای بعضی مردا سخته یه جا اول برج پول بریزن به حساب همسرشون مثه همسر من....

مثلا بگو میخوام برم آرایشگاه انقدر به کارتم واریز کن

یا باهاش میری بازار مثلا بگو از این مانتو خوشم اومده بگیریم عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید می‌شه بپرسم چرا دیگه سرکار نمیرید؟

درستش این بوده که بهتون یه مبلغی هرچند کم بده ولی خب فردا دوباره بهشون بگید اگه واقعا لازم دارید اگر نه بذارید ماه بعد تا بدهی‌هارو پرداخت کنن.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
ببخشید وقتی میگی خونه من اونم میتونه بگه حقوق من و بهت نده .تو زندگی زناشویی مال من و مال تو نیست

گلم تهیه خونه و نفقه زن به عهده مرد .من به شما میگم خونه من تا حالا به رخش نکشیدم .میتونستم‌اجاره بدم کلی درماه عایدی م باشه منت دو تومن پول نکشم

وای من خودم ی درامد کوچیکی دارم ک نزدیک یک ساله هزاری از شوهرم نگرفتم همه چیم خودم میخرم ن ازم پول میخواد ن ازش میگیرم

خدایی نکرده اگ ی روز دراومدم قطع بشه قطعا افسرده میشم

واقعا درکت میکنم عزیزم نمیشه مجدد بری سر کار؟

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷