2777
2789
عنوان

شروع پیشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 54 پست
احه میدونی چیه من همیشه پیشنهاد زیاد داشتم خودم میگفتم نه، کلا دیر جذب کسی میشم خیلی هم مغرورم تصلا ...

با ترست رو به رو شو.قرار نیست اگه نه شنیدی معنیش این باشه که بی ارزشو دوس نداشتنی ای.فقط گفته ن.تو انقدر قوی هستی که برات اصن مهم نیس یکی تورو نخواد به قول خودت خیلیا میخوان اون تورو از دست داد.همیشه جواب تو استینت داشته باش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی با همه خوب و صمیمه با همه گرمه، خیلی با ادب و جنتلمنه 

خب باید توجشهو  جلب کنی           برو حلوی کلاس بشین  ولی محلش نده اگه چیزی گفت همهدخندیدن  تو  نخند    کنجکاوش کن   ولی نگا نگا گوش کن  اول ب بهانه درس بهش پیام  بده خداکنه  ی جور رفتار کنه  که انگار تو ناراحت شدی بعد از جلسه بعرش   دیگه محلش نده   کلافش کن   خودش میاد سمتت 

پیلم نمیدیم اخه  استادمه  چکار کنم به نظرت که بفهمه؟ خودشم خیلی بهم زل میزنه

مطمعن شو دوست داره 

چون ما دخترا بعضی وقتا توهم می‌زنیم دوستمون دارن در صورتی که نه 

و اینکه با ناز کردن و لبخند زدن بهش اون خودش متوجه میشه

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
خیلی با همه خوب و صمیمه با همه گرمه، خیلی با ادب و جنتلمنه 

اگ شمارتو داره . ی عکس خوشگل دلبر. از خودت استوری کن ک اگ ته دلش گیر باشه بیشتر گیر شه😄

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
چقدر خوب میگی تا حالا نه شنیدی خودت؟ 

نه.

چون تاحالا کسی که میخواستم بوده.شده اصن یارو رو دوس نداشتم ولی سر لج گفتم این باید بیاد بهم پیام بده اومده پیام داده

عشقم اولین کسی بود که گفتم.اول اومدم یکم نخ بدم ببینم نظرش چیه انقد خورد تو ذوقم.هی غیر مستقیم میخورد تو ذوقم.بعد رفتم به خودش گفتم گف منم ازت خوشم میاد.

چجوری متوجهش کنم؟ میخوام یکم تلاش کنم قبل از اینکه مستقیم بگم

نمیدونم.ما یه دوست مشترک داشتیم.رفتم‌گفتم از فلانی خوشم اومده نظرت چیه ادمه؟گف اره خیلی بچه خوبیه.بعد هی شوخی شوخی بهش میگف بابا فلانی.اون میگف نه دوره.چند وقت گذشت حرف زدیم داشتم چک میکردم چطور ادمیه ارزش داره یا گاوه.بعد گفتم خودم میرم میگم.رفتم گفتم ببین فلانی من ازت خوشم اومده.گف منم.گفتم‌پس چرا هیچی نگفتی.گف پیام دادم بهت گفتم که خوشم میاد ازت.ترسیدم بگی نه از دستت بدم‌پاک کردم پیامتو.بعد اینطوری شروع شد رابطمون.اگه دوستی داری که یکم سر زبون داره شاید بتونه بهت کمک کنه