2777
2789

لعنت به من که از بچگی فرستادنم کلاس زبان خودم ولش کردم

واقعا حالم بده هیچی نمیفهمم کلاس های آنلاین همش شرکت کردم هیچی هیچ نمیفهمم 😭😭😭

کنکوری هستم چطور برم کلاس زبان خیلی زمان بره و طول میکشه تازه خواستم برم گفتن تا نهایی یعنی خرداد ما نمیتونم تورو به اون سطح برسونیم

چیکار کنم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بشین بخون یاد میگیری من چهار سال رفتم از یازدهم نرفتم دیگ نهایی زبان سال اخر۱۹.۵ شدم بدون کلاس ...

خب شما ۴ سال رفتی دیگه

اکثراً بچه های مخصوصاً تجربی از قبل کلاس زبان رفتن

برای نهایی

خب برای نهایی که لازم نیست بری از الفبای زبان بخونی

نهایی اگه برای مدرست میخوای همون کتاب مدرستو باید بخونی فقط همون مطالب و همون درسارو

اون مطالبی که توی اموزشگاه زبان تدریس میشه مطالب درسیت نیست که

خب برای نهایی که لازم نیست بری از الفبای زبان بخونینهایی اگه برای مدرست میخوای همون کتاب مدرستو باید ...

حداقل بیس زبانت رو میسازن

الان یک سوال بود که برای حیوانات از at استفاده میشه من اصلا اینو نمی دونستم گریم گرفت انقدر ضعیفم یعنی

خب شما ۴ سال رفتی دیگه اکثراً بچه های مخصوصاً تجربی از قبل کلاس زبان رفتن

خوب باشه ولی فکر کردی کسی کلاس بره کتاب درسی شو نخونده نمره میگیره

من کتاب درس مو خط به خط خونده بودم چه معنی کلمات چ گرامر ها حتی سوال کتاب هم ول نمیکردم الان شما اینجور خوندید که نمره نگیرید؟

بخونید حتما میگیرید

خوب باشه ولی فکر کردی کسی کلاس بره کتاب درسی شو نخونده نمره میگیره من کتاب درس مو خط به خط خونده بود ...

بخدا اصلا نمیدونم چی بخونم

من حتی معنی افعال tobe بلد نبودم باورت میشه نمیدونم گرامر چیه اصلأ

کلاس آنلاین هارو میبینم یجوری میگن انگار من اینارو بلدم

مثلاً اصلا نمیتونم جمله ای بگم از خودم

بخدا اصلا نمیدونم چی بخونم من حتی معنی افعال tobe بلد نبودم باورت میشه نمیدونم گرامر چیه اصلأ کلاس آ ...

من ۳ ساله درسم تموم شده دانشجو ام درست هم یادم نیست چیزا رو ولی اگه خواستی میتونم کمکت کنم

حداقل بیس زبانت رو میسازنالان یک سوال بود که برای حیوانات از at استفاده میشه من اصلا اینو نمی دونستم ...

خب اینکه چرا از at استفاده میشه توی کتاب درسی مدرست نیست مگه؟ باید باشه. اگه نباشه چطور ازش سوال طرح کرد معلمت پس.

باید یه معلم خصوصی بگیری که کتاب مدرسه رو بهت تدریس کنه اگه معلم خودت تدریسش بده

من ۳ ساله درسم تموم شده دانشجو ام درست هم یادم نیست چیزا رو ولی اگه خواستی میتونم کمکت کنم

موفق باشی عزیزم مرسی مهربون

حالا خودم میخوام برم کلاس زبان بیس زبان رو یادم بده ولی ناامیدم حس میکنم زبان گسترده هست

موفق باشی عزیزم مرسی مهربون حالا خودم میخوام برم کلاس زبان بیس زبان رو یادم بده ولی ناامیدم حس میکنم ...

میتونی تو چند ماهم ساختار کلی یاد بگیری ولی کلاس زبان چیز زیادی بهت اضافه نمیکنه اگه خودت جدا مهارتت تقویت نکنی

من خیلی فیلم و آهنگ گوش میدم