2777
2789
عنوان

شروع پیشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری گفتن؟ 

خب اولی  که  بچها خیلی ازش میترسیدن   بخاطر مدلش بد  تنها کسی که بدون ترس اما محترمانه  حرف میزد من بودم     خیلی خیلی باهم  بحث میکردیم ولی  اخرش  هرچی من میگفتم گوش میداد    بخاطر  من به دوستام نمره میداد  دیگه  کل دانشگا  چو شده بود   اخرش  بهم گفت  خانوم فلانی با همه  زبونی که دارین خخ بهتون    علاقمندم    اجازه دارم بیشتر اشنا شم     که منم گفتم  نه    

به کسی نگه؟؟  وای اصلا طاقت ندارم بگه نه

بگه.مگه کار زشتی کردی.گفتم هو عامو من ازت خوشم میاد.همون طور که ما به پسرا میگیم نه و اونا عادی برخورد میکنن مام باید عادی برخورد کنیم.نه عصبانی شیم نه لج کنیم‌نه هیچی.به هر کیم گف هر جا حرفش شد با اعتماد به نفس بگو اره من کردم.من اینو گفتم.بقیه به شماها مربوط نیس.

دومی ام که  عاشق صدام شده بود   کچل کرده بود   منو هی میگفت    تو متن بخون  ی بار  یکی  از بچها ی چیز گفت یهو انگار تو باغ نبود گفت وای خانوم   شما  صدات برام مورفینه😂😂😂 منم دیگه  هیچی نخوندم   بعدش       بهم زنگ زد ی روز   که اونم رد کردم 

ببین  اگه اموزشگاهه بنظرم شمارشو اینطوری بگیر که 

مثلا ازش بپرس کلاس خصوصی هم میزارید من تعریف شمارو پیش دخترخالم کردم اون میخواد باهاتون خصوصی کلاس برداره بهد اگه گفت اره خصوصی هم دارم بگو پس شمارتونو بدین که من بهش بدم برای هماهنگی اینا

شمارشو گرفتی چندروز بعد بده یکی زنگ بزنه بعدم سر قیمت به توافق نرسن دیگه 

بعد از اون تو میتونه به بهانه های مختلف که اینجا رو اشکال داری اینا ازش سوال بپرسی 

خدا قسمت کنه

ولی ی چیز بگم        مراقب باش    دچار هوس نشی  من تموم  رفیقام کراش زده بودن   روش ولی اون فقط منو دوس داش   

چون من اصلا بهش نمیچسبیدم    اصلا محلش نمیدادم تازه بحثم میکردم 

بعضی وقتا توهم عاشق شدن دارین   در کل مراقب باش رفیق😂 ترم اولی یا دوم

وایییییی بکنم بنظرت؟ خیلی میترسم 

به نظرم اگه اعتماد به نفس کافی رو داری بکن.نه که نچسب طور بگی وای من عاشق چچشم و ابروت شدما.

فقط بگو خوشم میاد ازت.میخوام نظرتونو بدونم.اگه گف اره که مبارکه

گف نه بگو باشه عیبی نداره خدانگهدار

مث قبل محترم و عادی برخورد کن.ولی با اعتماد به نفس سرتو بالا بگیر

به نظرم اگه اعتماد به نفس کافی رو داری بکن.نه که نچسب طور بگی وای من عاشق چچشم و ابروت شدما. فقط بگ ...

احه میدونی چیه

من همیشه پیشنهاد زیاد داشتم خودم میگفتم نه، کلا دیر جذب کسی میشم خیلی هم مغرورم تصلا روم نمیشه از احساس بگم بخلطر همین شدید میترسم خیلی زیاد