2777
2789
سلام مامانا الان حدود یه یکماهیه بچه م خیلی بد شیر میخوره،یعنی فقط تو خواب،اگه بیدار باشه چند تا میک میزنه بعد سرشو بالا میبره و بالارو نگاه میکنه دکتر هم بردم از همه نظر بررسی کردیم سونو کردیم رفلاکس هم نداشت،فقط هم از اول شیر خودمو دادم،نه پستونک نه شیشه نه شیر خشک،هیچکدوم،دماغشم مرتب قطره میریزم و تمیز میکنم،نمیدونم چشه که اینطورب میکنه،دیگه اعصابمو خورد کرده از بس باهاش کلنجار رفتم،الان سه ماه و نیمشه اصلا انگار تا سینمو میبینه وحشت میکنه گریه میکنه هیچ راه حلی دیگه به ذهنم نمیاد
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ها تو یه سنی اینجورین طبیعیه. اصلا اجبارش نکن به مرور خوب میشه. دخترمنم سه ماه و اندی بود اینجوری بود به نرور خوب شد. الان از دستش فرار میکنم
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
فقط اجبارش نکنین. دخترمن گاهی تا پنج ساعت شیر نمیخورد دکترم تاکید کرد اصلا اصرار نکنم. منم به همین منوال پیش رفتم تا کم کم خوب شد
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)