2777
2789
عنوان

چرا نی نیم شیر نمیخوره؟کمک مامانای باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست
یه مساله دیگه هم هست. شما خودتون هم نباید در معرض گرمای زیاد و تعرق زیاد باشید. قدیمیها میگن شیر شور میشه و طعمش خوب نیست. بعضی غذاها هم مثل کلم خوب نیستو طعم شیرو عوض میکنه و همچنین استرس و ناراحتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان بهار تو بیداری چیزی نمیدادم. شیشه هم نمیگرفت. نیلوفر جان میگم اینی که میگی از علایم رفلاکس پنهانه دخترمنم داشت درمانش کردیم
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
ترش کردن که با سونو مشخص نمیشه. با مشورت دکتر بهش رانیتیدین بده تا یک هفته ببین بهبودی پیدا میکنه. ضرری هم نداره این دارو
آه خدا ؛ گفتم خسته ام ، گفتی : لا تقنطوا من رحمة الله … از رحمت خدا ناامید نشوید ( زمر ۵۳) گفتم : هیچ کس نمیدونه توی دلم چی میگذره ، گفتی : ان الله بین المرء و قلبه … خدا حائل است میان انسان و قلبش (انفال ۲۷) ، گفتم : هیچ کسی را ندارم ، گفتی: نحن أقرب إلیه من حبل الورید … ما از رگ گردن به انسان نزدیکتریم (ق ۱۶) ، گفتم : ولی انگار اصلا منو فراموش کردی ! ، گفتی : فاذکرونی اذکرکم … منو یاد کنید تا یاد شما باشم (بقره ۱۵۲)
من تجربم تو این زمینه زیاده حتما تست کن