سلام بچه ها من بارها تایپیک مادرشوهر گذاشتم چون همیشه تمام دعواهامون سر این زن بدجنس و عجوزه است امروزم زنگ زد و الکی خودشو به مریضی زد و نمی دونم چی به شوهر احمقم گفت که مثل دیونه ها باهام برخورد کرد و منم گفتم این پیرزن چی از زندگیمون میخواد که ولمونم نمی کنه هنوز این حرف از دهن من بیرون نیومده بود که شوهرم منو به باد کتک گرفت اونم جلوی دختر ۱ ساله م ،کتکم میزد و میگفت من به خاطر مادرم با تو ازدواج کردم بچه ها خواهشا بهم بگین چیکار کنم ؟شوهرم یه بار دیگه هم دست روم بلند کرد که بهش هشدار دادم اگه تکرار کنه ازش جدا میشم و اونم قول داد تکرار نکنه اما حالا دوباره تکرار کرده دفعه قبلم به خاطر این زن بود اصلا همه ی دعواهامون به خاطر این زنه این زن میخواد چشمشو عمل کنه بیاد پیش ما که من ازش پرستاری کنم درحالیکه دوتا دختر داره در ضمن من شاغلم ودلم نمیخواد چون وقتی سزارین شدم مادر خودم پرستار من بود حتی نیومد نوه شو ببینه نمی دونم چرا انقد شوهر بچه ننه است خواهش میکنم بهم بگین چیکار کنم ؟تو دعوا گفتم ایشاالله مادرت بمیره که انقد به خاطرش منو زجر میدی
میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ای وای:)))خدا کمکت کنه اسی تو این نی نی سایت من فهمیدم مردم چ قدر مشکلات دارننن...وویییی از دنیا ب خبر بودم اسی نزار هر وقت عقشقش کشید هر غلطی خواست بکنه ی تهیدید جدی کن اندفه بگو مثلا میخوام طلاق بگیرممم و ایناااا خیلی جدی بگوووو و اقدام کن یا جلوتو مییگرهه و ب زندگیت برمیگیردی یا از شر این خانواده راحت میشی