2777
2789
اصلا دلم نمیخواد پیگیر بشم میترسم استرس دارم

اکثر گره یا ندول ها خوش خیم هستن و نیاز به مراقبت دارن و خیلیاشون با دارو رفع میشه و هرچقدر سایز ندول کوچکتر باشه و به موقع متوجه ش شید زودتر درمان میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر ، منم تیروییدمو جراحی کردم ، و‌بجاش قرص لووتیروکسین استفاده میشه که کار تیرویید رو انجام می ...

سلام آناهیتا لطفا بیا درخواست دوستی منو قبول کن سوال دارم مرسی

بخاطر قلب مهربونم دعام کنید که خوب بشم

سلام عزیزم شما تروئیدتو برداشتی باردار هم شدی خواهرم ۱۲ سالشه و تروئیدشو برداشتن الان مادرم خیلی نگران ایندشه 

شما چه تغییراتی داشتید و باردار هم شدید یا پیگیر ک بودید کسی گفت ک باردار شده بدون ترویید

خداروشکر ، منم تیروییدمو جراحی کردم ، و‌بجاش قرص لووتیروکسین استفاده میشه که کار تیرویید رو انجام می ...

میدونی اون قرص بعدا داغونت میکنخ کبدت رو نابود میکنه نمیشه قطعشم کنی  بکنیم افسردگی میگیری 

لطفا جوابم رو بدید یه دنیا ممنونتون میشم

تیروئید بشدت غذه ی مهمیه ک تو طب سنتی براش درمان هست تو طب نوین یا عمله یا قرص لیوتیروکسین  که بشدت عوارض داره  واگر قطع هم بشه عوارض میارخ

تیروئید بشدت غذه ی مهمیه ک تو طب سنتی براش درمان هست تو طب نوین یا عمله یا قرص لیوتیروکسین  که ...

عزیزم وقتی عضو تیرویید رو نداری باید جایگزین داشته باشی دیگه

طب سنتی برای زمانی هست که اون عضو رو داشته باشی

سلام عزیزم شما تروئیدتو برداشتی باردار هم شدی خواهرم ۱۲ سالشه و تروئیدشو برداشتن الان مادرم خیلی نگر ...

سلام عزیزم من مجرد هستم

وقتی تیرویید برداشته میشه جایگزینش قرص تا اخر عمر هست و با قرص تیرویید تنظیم و نرمال میشه و شک نکنید که تو بارداری مشکلی پیش نمیاد وقتی تنظیم باشه 

عزیزم وقتی عضو تیرویید رو نداری باید جایگزین داشته باشی دیگه طب سنتی برای زمانی هست که اون عضو رو د ...

من گفتم کسانی ک تیروئید دارن اونی ک برداشته که دیگه کلا نمیشه براش کاری کرد

من گفتم کسانی ک تیروئید دارن اونی ک برداشته که دیگه کلا نمیشه براش کاری کرد

طب سنتی بدرد نمیخوره اصلااااا من ۶سال رفتم تهران شیراز اینقددرمان نشد ونتونستن ک از۲سانت شد ۹سانت اخرم رفتم یه سمت تیروئیدم ورداشتم جالبیش اینه میگفتن تاوقتی مجبور نشدی عمل نکن دکتر جراحم گف مجبوری ازنظراونا یعنی سرطانی شدعمل کن 

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

طب سنتی بدرد نمیخوره اصلااااا من ۶سال رفتم تهران شیراز اینقددرمان نشد ونتونستن ک از۲سانت شد ۹سانت اخ ...

ببین خب دکتر داریم تا دکتر .ی معلم خوبه یکی خوب هست اما بلد نیست درس بده یه مدیرخوبه یک مدیر شیوه مدیریت بلد نیست پس نمیشه همه بدن