2777
2789
عنوان

خانمهای جنوبی بیان

722 بازدید | 46 پست

ما شیراز که بودیم ترشی میخریدم طعمش خیلی متفاوت و خوشمزه هست، میشه بگین چه ادویه ای میریزن، کیش هم رفتم ترشی همون طعم رو داشت فکر میکنم تو جنوب ادویه خاصی میریزن. ممنون

⁦⁩⁦

اودویه ترشی هست..یه مغازه هندی فروشی تو آبادان داره

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشی مخصوص ترشی میریزن

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

نمیدونم چی توشه میریم ادویه فروشی میگیم ادویه ترشی میخوام😄

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اودویه ترشی هست..یه مغازه هندی فروشی تو آبادان داره

جلالی ؟ 

من همیشه از اونجا میخرم اصن عالیه چطور بگم امروز هم دارم میرم بازار احمد آباد ازش بگیرم ببرم شهرستان برای مامانبزرگم 😂

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
یعنی همه شهرها داره؟؟؟؟ اخه من تبریزم

فقط آبودان

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
یعنی همه شهرها داره؟؟؟؟ اخه من تبریزم

بندرعباس ادویه هاش با بقیه شهرها متفاوته. از عطاری ها میگیریم خیلی ترکیبات داره از کلپر تا فلفل خاص و رازیانه و ...

این صفحه متعلق به من 
جلالی ؟  من همیشه از اونجا میخرم اصن عالیه چطور بگم امروز هم دارم میرم بازار احمد آباد ازش بگی ...

نمیدونم اسمش چیه..ما یه آشنا داریم هر موقع میره ماموریت میاره برامون..دارو های سنتی دیگه هم داره برای بیماری های مختلف و باردادی و تقویتی..