2777
2789
عنوان

خانمهای جنوبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 46 پست
نمیدونم اسمش چیه..ما یه آشنا داریم هر موقع میره ماموریت میاره برامون..دارو های سنتی دیگه هم داره برا ...

آره همون جلالیه که توی کشور معروفه اصن یه خیابونیه که نصفش ادویه فروشیه😂

بابام سرما خورده بود😐

رفت یه چیزی گرفت از جلالی وقتی خورد بعد یکی دو روز حالش خوب شد

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تو ابادان ادویه جات جلالی خیلی معرفه و هنه چی داره و همه چیش عالیه من همیشه خرید میکنم ازش

💜سرگروه بنفش💜وزن اولیه86😕شروع 12/3(1/29.78.950)😍👍من قوی تراز اون چیزی که فکر می کنند هستم😄تاپیک گروه بنفش

الان همه شهرها فروش آنلاین دارن ، من چندتا رستوران و ماهی فروشی  توی بندرعباس و جزیره هرمز میشناسم که ارسال به همه شهر ها دارن الان برات میفرستم ، من خودم هیچکدوم و امتحان نکردم  مدیون نباشم  

شیراز که جنوب نیست...

واه 

استان فارس جنوب غربی هستش که شیراز هم مرکزش میشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
https://instagram.com/restouran_khonjizadeh?utm_medium=copy_link https://instagram.com/mah.meigoo ...

من خودم هیچکدوم و تست و خرید نداشتم ، ولی تعریف ترشی های رستوران که جزیره هرمز هست و شنیدم ، بازم از بچه های آبادان هم بپرس اونجا هم ترشی های بی نظیری دارن

ولی جنوب در لفظ ایرانی معنای خاص خودش رو داره

ینی چی ؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺