2777
2789
عنوان

خانمهای جنوبی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 46 پست

شیراز مهد ترشی هست 

به ترشیامون گلپر و تخم گشنیز و سیاه دونه و ادویه هفت گیاه که اسماشون رو باد نیستم  میزنیم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پیج عطاری یا فروشگاه خاصی رو میشناسی و بذار ، منم لایک کن

پیچ من نمیشناسم ولی میرم بازار میخرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

یه بار رفته بودم مسافرت اصفهان ، یه رستوران کنار غذا ترشی بامیه هم داشتن ، یعنی مزه جووووون میداد ، از مسیولش که پرسیدم ، گفتن از آبادان سفارش میگیرن ، هنوز بعد چند سال مزه ش و یادمه  ، بچه های آبادان اگه جایی می‌شناسین معرفی کنین

نگوووو دهنم اب افتاد🤫😇

بعدم ما از سرکه سفید استفاده نمیکنیم از سرکه انگور یا همون قرمز استفاده میکنیم و حتما میجوشونیم سرکه رو و قلق خودشو داره

یه بار رفته بودم مسافرت اصفهان ، یه رستوران کنار غذا ترشی بامیه هم داشتن ، یعنی مزه جووووون میداد ، ...

شما که خوب بودین پرسیدن من به ذهنم نمیرسید که از مغازه دار بپرسم فکر میکنم خیابان قانی بود تو شیراز یعنی برای هر ترشی یه ظرف خاصی داشتن کلم تو یه ظرف ، سیر یه ظرف البالو گاهی وقتها یه جای خلوت پیدا میکردم و همون جا تو خیابون میخوردم. 

⁦⁩⁦
بعدم ما از سرکه سفید استفاده نمیکنیم از سرکه انگور یا همون قرمز استفاده میکنیم و حتما میجوشونیم سرکه ...

عزیز ما هم همینطور از سرکه قرمز، ولی اینجا خودمون هم درست کردیم از بیرون هم میخریم اصلا این طعمو نمیده

⁦⁩⁦
شما که خوب بودین پرسیدن من به ذهنم نمیرسید که از مغازه دار بپرسم فکر میکنم خیابان قانی بود تو شیراز ...

وای ترشی کلم   ، من براش غش میکنم ، دهنم آب افتاد ،عید بیا مسافرت جنوب ، یه دبه بزرگ برای خودت بخر

عزیز ما هم همینطور از سرکه قرمز، ولی اینجا خودمون هم درست کردیم از بیرون هم میخریم اصلا این طعمو نمی ...

بین اول سرکه تو بجشون اگر روش حالت کف مانند داشت برش دار چون بعضی از سرکه ها گل دارن بعد که جوشید کفشو برداشتی بزار یه یه ربع دیگه خوب بجوشه 

زیرشو خاموش کن بعدکه خوب خنک شد  یه مقداریش رو بریز تو یه قابلمه بعد بادمجون و هویج و فلفل سبز رو توش بریز تا یه جوش بخوره بعد زیر سرکتو باز زیرشو روشن کن بعد که شروع کرد به جوشیدن ریز زردچوبه تو بهش اضافه کن بعد سیرهای رنده شده رو بریز توش تا خوب بجوشه بعد ده دقیقه یه گل کلم بنداز داخلش اگر دیدی رنگ گل کلمت زرد شد و خوش رنگ زیرشو خاموش کن داغ داغ بریر رو موادت 

و حتما حتما تخم گشنیز رو باید بو بدی بعد اسیاب کنی

بین اول سرکه تو بجشون اگر روش حالت کف مانند داشت برش دار چون بعضی از سرکه ها گل دارن بعد که جوشید کف ...

مرسی گلم که وقت گذاشتی و توضیح دادی، حتما همین کار رو میکنم💕

⁦⁩⁦