الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما در حد لب شط و پارک با خونواده خودم و همسرم و دوستای همسرم میریم فقد ن فامیل ن چیزی
ما دوستامونم نمیان بدبختی با همسرم همیشه مشکل دوس داریم . واقعا اخلاقامون بد نیستا تازه همسرم خیلی فانه .نمیدونم همش تنهایم خیلی کم چند وقتی یه بار برنامه میزاریم
😑ما وضعشونم خوبه ها هزار بار دعوت میکنیم حتی نمیاننن از ادما بدورن فقط تلفنی
اها خیلی بده بخاطر کرونا مثلا رفت و امد ها کم شده ولی خب دیگه اقوام ما دیگه عادت کردن و دیگه ترسی از کرونا ندارن خود من الان سه روزه که خونه عمومم پیش دختر عموم تازه هنوز میخوام بمونم😂😂
ما رفتو امد داریم بله هم فامیل هم دوست.. البته این چند وقت ک اوضاع بهتر شده بود ولی قبلش خب نمیرفتیم مهمونی پر جمعیت و مهمونی پر جمعیت نمیگرفتیم ولی رفتو امد داشتیم.. اوایل کرونا هم ک یه سال اینطورا خیلیارو از نزدیک ندیدیم
الانم ک باز زیاد شده ولی واقعا دیگه ادم تحمل نداره یه عید دیگم مثل قبل بگذره.. واکسن زدیم دیگه مشکلی نیست و عید مثل قبل از کرونا یه سری با فامیل یه سری هم با دوستا میریم مسافرت و خرید عید بشدت نیازمونه..