2777
2789
عنوان

اونایی که خرید عید میکنن برا عید کجا میرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چند به چند وقت خونه همین؟

واااااای خوشبحالت ،،،،،،،واقعا حال نمیکنی ؟؟؟؟؟از خدات هم باشه 

منم خیلی جایی ندارم ،،،همون خونه پدرم و برادرام و خواهرم و خونه دایی و خاله و مامان بزرگ شوهرم هست 

ولی من از خدام بود که اینا هم نبود 

ن والله ماهرشب برنامه دورهمی داریم چون همسرم کارش دوره ماه ب ماه میاد وقتی میاد فقد میگردیم 

نمیدونم والا مثلا دوست همسرم همش  خونه ما بود تو عقدش زن عقدیشم دوبار اورد رفتیم بیرون .الان چند ماه متاهل شده که کلا هیچی نمیاد . زنشم که کلا نمیاره😑😑😑

منک پول ندارم برای خودم لباس بخرم برای عید بابامم نمیده خانواده شوهرمم نمیدونم بخرن واسم یان شوهرمم پول نداره تنها امیدم ب خانواده شوهرمه ک واسم عیدی بیارن دعا کنید بیارن وگرنه خانوادم ابرومو میبرن

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
آخه خرید عید ربطی به جایی رفتن نداره خیلیا دوس دارن وقتی سال نو میشه چیزای جدید بپوشن

منم تو خونه ایی میخرم  .اره راست میگی اما اخه تابستونیامم نوس شاید چند بار پوشیدمشون 

اره خیلی .حس تنهایی دارم  تو حتما مجردی اره؟منم زمان مجردیم بدم میمود

مجرد که هستم اما فکر میکنم بعدا هم خوشحال باشم

برای اینکه احساس تنهایی نکنی هم با دوستات وقت بگذرون

بسم الله الرحمن الرحیم 

ما هممون کرونا گرفتیم از نوع ٱمیکرون 😐

امیدوارم تا عید سویه جدید نیاد که راحت بریم و بیایم 😐

فعلا خیالمون راحته همه مریضیه خوب شدیم دیگه ترس نداریم

میگن چشام سگ داره   

من از اونایی هستم ک کرونا رو بهونه کردم 😂😂وگرنه خونمون همههه میان و دوست دارن بریم هی زنگ زنگ من میپیچونم دو سه ساله دیگه حوصله مهمونی مهمون داری اصلا ندارم 🖐️

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨