2777
2789

ما که هیچ جا نداریم بریم بخریم 😒😒😒

فامیلامون نه راه میدن نه میان 

تازه از وقت کرونا خوشحالم هستن یه بهانه دارن راه ندن🧐🧐🧐🧐😑😑😑🧐😑😑

شماها فامیلاتون خوبن راه میدن؟

خونه داییم و خاله اینا شاید بالا ۵سال نرفتم خانه پدری که ولش کلا

ماهم جایی نداریم بریم اما واسه دل خودمون یه چیز میزایی میخریم دیگه خودمون مهمیم نه دیگرون

دلیل انتخاب نام کاربریم روزی بود که شوهرم دلمو شکسته بود و داشتم گریه میکردم این نام کاربری رو زدم که هیچ وقت اون روز رو یادم نره ولی یادم رفت ...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خونواده پدری زیاد در ارتباط نیستیم ولی با خونواده مادری خیلی همیشه هفته ای یه بار همه همو می بینیم ولی خانواده پدری خیلی کم من خودم فقط با دختر عمو هام در ارتباطم خانوادمم بابام فقط همش میره پیش مامانش اینا 

ماهم جایی نداریم بریم اما واسه دل خودمون یه چیز میزایی میخریم دیگه خودمون مهمیم نه دیگرون

منم لباس تو خونه ایی میخرم مانتو بعد عید میخرم اخه همون تابستونیارو هم کسی ندیده 😑به قول خواهرم ما بخوایم پز م بدیم کسی نداریم 🤣😂

یعنی چند به چند وقت خونه همین؟

تو عید ک هرروز خونه یکی😐 

ولی به غیر از عید هرچندماه یکبار😕

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
با خونواده پدری زیاد در ارتباط نیستیم ولی با خونواده مادری خیلی همیشه هفته ای یه بار همه همو می بینی ...

تو فک کن ما رفتیم در خونه خالم چیزی بدیم درو باز نکرد خونه بودااا‌‌.بعد نیم ساعت زنگ زدن گفت وای خواب بودیم هماهنگ کرده بودیم ها خودش گفت بیارین.بعد درو یه ذره باز کرد گفت بفرمایید ما گفتیم مرسی وسیلشو دادیم اومدیم