2777
2789

سلام دوستان من ۲۹سالمه دوتا بچه دارم یکی ۵ساله یکی ۸ساله خانه دار هم هستم .حالا حرف اصلیم اینه برای یه زن تو شرایط من شماچه هنری پیشنهاد میدین خیلی دلم میخواد یه هنری رو یاد بگیرم یا یه کلاسی برم خیلی دوست دارم نظرات شمارو بدونم خودم راست حقیقتش نمیدونم علاقه اصلیم چیه درس خوندن و ادامه تحصیل دوست دارم که شوهرم موافق نیست . 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موسیقی یاد بگیر من خودم یکی از ارزوهام اینه یه روزی ساز بزنم

خواهرم داره میره سه تار خواهرزادمم میده گیتار گفتن ما یاد بگیریم به تو هم یاد میدیم شوهرم نمیزاره میگه چیه اینا بخوای بری کلاس ولی ابجیم مهربونه بهم یاد میده

خیاطی خیلی خوبه حداقلش اینه که از پس کارای خودت برمیای مثلا مانتو شلوار وکت دامن ولباس مجلسی برای خو ...

اره خیلی غصه میخورم تواین سن هیچ هنری ندارم دلم گرفته بشدت امروز 

خواهرم داره میره سه تار خواهرزادمم میده گیتار گفتن ما یاد بگیریم به تو هم یاد میدیم شوهرم نمیزاره می ...

اتفاقا الان همه میگن به بچه هاتوت اموزش حداقل یه نوع ساز و بدین کنار کلاس زبان کلاس موسیقیم بزارین شوهرتون افکارش پوسیده است متاسفانه

اتفاقا الان همه میگن به بچه هاتوت اموزش حداقل یه نوع ساز و بدین کنار کلاس زبان کلاس موسیقیم بزارین ش ...

هی خواهر نه ادم خیلی خوبیه اما چون یکم مذهبیه میگه زشته فلان

غصه نداره به جاش هزار ماشالله دوتا بچه داری که تقریبا از آب وگل دراومدند

تو خانه داری خیلی خوبم خونم مثل دسته گل اشپزیم خوب ولی خوب چه فایده اینا که به چشم کسی نمیاد کلاس زبانم خیلی دوست دارم عاشق زبان انگلیسی هستم نمیدونم به نظرتون مغزم میکشه برم زبان یاد بگیرم