2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به سقط فکر میکنی؟

آخه دیشب یه جا دعوت بودیم شوید پولو درست کرده بود و کسی نمی‌دونه باردارم جز همسرم، مجبور شدم خوردم ، حالا دل درد و درد سینم افتاده 

اره از قبلش شروع میشه  ب مرور زیاد میشه رحمت باز میشه با دستمال یانوار ک خودتو چک کنی قشنگ میف ...

خب خداروشکر علائم خونریزی ندارم اما حس درد سینم و شکمم یه جوری میشد کم شده، من کم کاری داشتم دیشبم شوید پلو خوردم خیلی نگران بودم . مرسی عزیزم پاسخ دادین؟

آخه دیشب یه جا دعوت بودیم شوید پولو درست کرده بود و کسی نمی‌دونه باردارم جز همسرم، مجبور شدم خوردم ، ...

شوید که بد نیست من چندبار برا تهوع دم کردم خوردم

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
خب خداروشکر علائم خونریزی ندارم اما حس درد سینم و شکمم یه جوری میشد کم شده، من کم کاری داشتم دیشبم ش ...

نخور هر چیزی 

ب سقط هم فک نکن 

فکرش خوب نیس 

هر چی میخای بخوری سرچ کن خوبه یا نه بعد بخور 

کار سنگینم نکن انشاءالله ک چیزی نیس پس

راست میگین؟ آخه تو اینترنت نوشته بود نباید خورد زیاد از ترس مردم ، مرسی عزیزم که آرومم کردین

دروغم چیه..بدترین چیز تو بارداری استرسه..به چیزای خوب فکر کن فقط

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
نخور هر چیزی  ب سقط هم فک نکن  فکرش خوب نیس  هر چی میخای بخوری سرچ کن خوبه یا نه ب ...

چشم عزیزم ممنون از وقتی که میذارین و بهم آرامش میدین . ان شالله هرچی از خدا میخوایین بهترینشو نصیبتون کنه