2777
2789
عنوان

امروز رفتم بازار یه پسر گفت

707 بازدید | 28 پست

من اصن تو خیابون به کسی نگا نمیکنم حالا این افتاده دنبال من این اهنگه رو بلند میخونه تلخیو تو خوب بلدی...شیرین بودن کار تونیست و...، ولی خداروشکر مامانم نفهمید... محلم نزاری میان دنبال ادم چیکار کنم😬

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کم محلی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

همونجوری که دنبالت راه افتاده یکدفعه برگرد دنبالش برو بگو مگه خودت ناموس نداری افتادی دنبال دختر مردم

البته وقتی تنها بودی 😂

جدا اگر اینکار کنی یارو میترسه و یکم ب خودش میاد و اینکارو با بقیه هم نمیکنه

منم یبار ی پسره دنبالم افتاد با تلفن حرف میزد میگفت چطوری علی یاسینی حالت چطوره؟

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد