2777
2789
عنوان

دلم آشوبه اصن نمیتونم ی لحظه فکر نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری

سردیجات مث ماستو دوغو گوجه خیار نخور روزی 14تا بادومو خیس کن اسیاب کن با عسل بخور تا چهل روز .از حموم در میای سرتو ببند خرما بخور با کسانی بشین ک اهل خنده وبگو بخند هستن غصه مغزو سرد میکنه.ی مدت باید تمرین.کنی بذچیزای خوب فک.کنی وگرنه یونههای مغزت عوض میشه و همش فکر بد میکنی

اتفاقا منم الان اکثر فکرام مربوط ب نامزدمه

هعیییی خیلی اذیت کنندس شب و روز نگرانش باشی و طرفت براش مهم نباشه یا اینقد دغدغه وکار و فکر دارع  که منو یادش میره اخر شبام زنگ میزنه میگه دلم تنگته دلم میریزه نمیتونم بش حرفی بزنم اصن 💔💔

هعیییی خیلی اذیت کنندس شب و روز نگرانش باشی و طرفت براش مهم نباشه یا اینقد دغدغه وکار و فکر دارع&nbs ...

منم خیلی دلم میخاد بگما 

ولی میترسم بد بشه واسم 

دوست ندارم همش ناله و گریه کنم بگم این مشکلو دارم 

من عقدم همش راجب اخلاقش میترسم که تو آینده ب مشکل بخوریم 

منم خیلی دلم میخاد بگما  ولی میترسم بد بشه واسم  دوست ندارم همش ناله و گریه کنم بگم این ...

من خیلی گریه میکنم پیشش 🥲🥲 بنظرت زشته؟😐🤦🏻‍♀️

اخلاقش چطوره 

چن سالشه راسی

من خیلی گریه میکنم پیشش 🥲🥲 بنظرت زشته؟😐🤦🏻‍♀️ اخلاقش چطوره  چن سالشه راسی

۲۴ من ۱۸

اخلاقش شاید از نظر خیلیا مورد نداشته باشه 

ولی تا ی جمله میگه که حتی ممکنه شوخی باشه یجوری کل فکرمممم میره سمت اینکه بعدا اگه این ی اخلاق بد بشه یا هی تو ذهنم بزرگ میشه اون حرف 

نمیدونم چمه

شاید بخاطر اینه این همه دیدم تو سایتا یا واقعیت که ی اتفاقایی واسشون میوفته راجب شوهرشون 

بعد ذهنم همش سمت این چیزاس