لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دندونام خوبه ولی یه کم زرد هست جرم گیری جرم میگیره بلیچیلینگ با مواد سفید میکنند من انجام ندادم ولی طبق تحقیقات گویا اثرش زود میره نباید چایی و پفک و اینت بخوری که رنگ داره کلا اسیب هم میزنه به دندون بازم از کسی که انجام داده باید بپرسی
لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭 لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔….. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من ۲ سال پیش انجام دادم ۲ میلیون..دوماه هم دوام نداشت هزینه الکی
جرم گیری یا بیلیجینگ؟